Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес ще сбъдвате мечтите си в любовта

Опитайте се да изчистите живота си от всичко, което ви притеснява. Не проспивайте деня в пасивност.

Овен – Покажете истинското си лице и не променяйте себе си, за да се харесате на другите. Днес очаквайте добри новини. В любовта сте готови да реализирате мечтите си и да говорите открито за чувствата си без фалшива скромност.

Телец – Трябва да се освободите от стреса като се забавлявате повече. Може да обмисляте някаква промяна. Започвате да се показвате в правилната светлина и това ви прави по-привлекателни в очите на околните.

Близнаци – Няма нужда да се съпротивлявате на промените, които знаете, че са необходими. Бъдете по-внимателни с парите. В любовен план това е идеален ден да откриете собствените си чувства и да реализирате собствените си мечти.



Рак – Не ви плашат предизвикателствата. Оценявайте това, което е пред вас. Знаете как да развеселите хората около себе си и да създадете положителна атмосфера, но се опитайте да не отлагате нещата, които трябва да свършите спешно.

Лъв – За мнозина предстои динамичен ден, изпълнен с много събития. Фокусирани сте върху решаването на проблеми. Чувствате се пълноценни, защото най-накрая успявате да реализирате плановете, които обмисляте от дълго време.

Дева – Най-накрая ще намерите решение на финансовите или други проблеми, пред които сте изправени, така че ще почувствате, че можете да се отпуснете и да се забавлявате. Навлизате в по-хармоничен период с партньора си.



Везни – Многото задължения ви идват в повече и нямате търпение да започне уикенда, за да си почивате. Опитайте се да не бъдете твърде импулсивни и да се пазите от стресови ситуации. Може да се сбъдне ваша мечта.

Скорпион – Вие сте по-емоционални от обикновено, но това не е причина да се затворите напълно, напротив, срещите с приятели и любими хора ще ви помогнат да преодолеете негативните емоции. И помнете, че не е нужно да казвате на глас всяка мисъл, която ви минава през ума.

Стрелец – Да, понякога проблемите не се решават веднага, но ако продължите да търсите решения, в крайна сметка ще ги намерите. По отношение на любовта не забравяйте, че няма нужда да разрушавате нещо, което е стабилно, за да се насладите на краткотрайно приключение.



Козирог – Излъчвате положителна енергия и сте пълни с мотивация, но трябва да бъдете по-толерантни към другите, защото не всеки може да следва вашето темпо на работа. Възможно е да възникнат дребни финансови проблеми, на които трябва да обърнете внимание незабавно.

Водолей – Опитите ви да бъдете директни и открити в общуването си с хората днес може да имат обратен ефект като бумеранг. Понякога трябва да подсладите истината със сладки думи, за да не нараните хората, които обичате.

Риби – Животът е твърде кратък, за да се притеснявате и тревожите за неща, които не можете да контролирате. Дори и да сте направили големи грешки, намерете начин да си простите, защото всеки греши понякога.