Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес ще сте магнит за противоположния пол

Овен – Бъдете благодарни за това, което имате и не забравяйте, че един куп хора биха дали всичко, за да са на вашето място. Очаквайте прилив на внимание от страна на представителите на противоположния пол, ако излезете навън.

Телец – Днес ще имате чувството, че се надпреварвате с времето. Ще бъдете практични и силни и чрез сериозен подход ще намерите решение на някакъв належащ въпрос. Възможностите са пред вас, трябва само да бъдат уловени.

Близнаци – Благоприятен ден. Не падайте духом, ако нещо се обърка. Склонни сте да отдавате прекалено голямо значение на незначителни неща. Ще се почувствате по-добре, ако успеете да намерите нещо интересно, което да правите.

Рак – Днес не витайте в облаците, а подхождайте към делата по-практично. По отношение на любовта се разширяват възможностите. Планетарните енергии са благоприятни и може да ви се усмихне късмета=ът и да ви изпрати романтична среща.



Лъв – Денят ви дава добри възможности. Днес звездите са на ваша страна, подтиквайки ви да си позволите нещо, за което не сте се решавали преди. Въпреки това, не забравяйте разумно да оцените възможните последствия.

Дева – Добър ден, който може да бъде вълнуващ за мнозина, който ви позволява да разгърнете фантазията си и да мечтаете за невъзможното. Възможни са приятни срещи. Те могат да бъдат делови или приятелски, но във всеки случай ще получите много положителни емоции.

Везни – Днес се радвайте на малките и красиви неща, наслаждавайте се на слънчевите лъчи и красивото лято. Покажете на света колко широка може да бъде вашата усмивка! Чувството ви за хумор ще е недостижимо. Смейте се от сърце, това поне е безплатно.

Скорпион – Може да изпитате душевен подем. В същото време ще трябва да бъдете търпеливи. Важен въпрос ще остане отворен и решението му няма да зависи от вас. Някои са склонни да експериментират в любовта, което ще освежи отношенията и ще внесе нови преживявания.



Стрелец – Прекарайте деня възможно най-спокойно, като избягвате всякакво физическо и емоционално напрежение. Това време е подходящо за отдих, както и за комуникация с хора, които ви разбират добре и споделят вашите интереси.

Козирог – Може да се чувствате притеснени, защото нямате контрол върху определени обстоятелства. Няма нужда да предприемате някакви действия. Следвайте потока на събитията и е по-вероятно да стигнете до целта.

Водолей – Животът за вас днес няма да бъде черно-бял. Чудесните нюанси и светлите цветове ще запълнят пространството, което означава, че за вас идват по-добри времена. С всеки изминал час щастието ви ще се увеличава.

Риби – Гледайте отражението си в огледалото с уважение. Преминахте през много неща, за да бъдете човека, който сте сега, така че бъдете горди със себе си. Важно е да се изправите самоуверено пред света.