Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, гответе се за романтични преживявания

Овен –Хармонията и щастието са най-важното в партньорството ви. Чувствате се сигурни и сте в състояние лесно да изпълнявате желанията на партньора си. Това не само подобрява любовния ви живот, но и укрепва взаимното доверие между вас. Трябва да се насладите на този период, на такова приятелско поведение и дори да съживите отдавна забравените еротични усещания.

Телец –Вие сте в мир със себе си. Време е да се насладите на живота със семейството и приятелите си и да планирате заедно развлекателните дейности. Винаги имайте предвид, че тези специални моменти са много редки и ценни.

Близнаци – Луната преминавайки през дома на партньорството ви прави хармонична връзка с Венера, което е добър аспект за брака и развиващите се отношения. Положете и вие усилия в тази посока и избягвайте търканията. Подхранвайте връзката си дори да сте прекарали много години заедно.

Рак –Днес е идеалният ден да прекарате романтични часове с партньора си. Може би дори да изненадате половинката си с пикник сред природата или с вечеря на свещи и романтична музика. Това само ще бъде от полза за вашата връзка. При някои от свободните Раци ще се появи нов любовен интерес.

Лъв –Времето сякаш се движи прекалено бързо и дори не можехте да видите всичко, което се случва напоследък достатъчно ясно. Меркурий излиза от ретроградност и всичко ще започне да си идва на мястото. Мнозина се чувстват настроени позитивно, оптимистично и приключенски. Време е да се отправите в нова посока.

Дева –Вие сте в добро настроение и ще сторите грях, ако не се възползвате от позитивната енергия на този ден. Насърчавайте и другите да бъдат толкова ентусиазирани към живота, колкото сте вие. Вашият свеж подход, съчетан със спокойното ви отношение е очарователен. Не е изключен кратък флирт.

Везни – Луната в секстил към вашия знак обещава приятно прекарване на времето и добро настроение, както и добър късмет. Възползвайте се от положителната енергия на деня. Може да се появи ваш таен обожател/ка.

Скорпион – Юпитер, който е във вашия знак, ще направи един превъзходен тригон с Нептун, разположен в сектора на любовта. Вие ще привличате любов и романтика, но сърдечните дела могат да бъдат оцветени с мечтателен идеализъм. Чудесен период за творчески усилия.

Стрелец – В неделя вашите мъгливи понятия за бъдещето постепенно ще започнат да се разсейват, тъй като Меркурий най-после излиза от своята ретроградност. Тригонът Юпитер-Нептун може да помогне да възстановите прекъсната връзка с приятел.

Козирог – Благоприятен ден. Жизненият потенциал, личният чар, интуицията се увеличават. Ще бъдете в синхрон с партньора си, живота, любовта и всичко останало. Използвайте най-рационално позитивните тенденции.

Водолей –Опитайте се да бъдете по-скромни във вашите лични отношения. Вие сте склонни да мислите, че вашите виждания са най-правилните и показвате твърде малък интерес към другите. Ето защо често ви възприемат като арогантни или самодоволни. Трябва да чуете гледните точки и на другите хора и да слезете от високия си кон.

Риби – Ще трябва активно да защитавате своите принципи или възгледи, в противен случай ходът на събитията няма да се промени във ваша полза. Много е вероятно да имате ново краткосрочно увлечение. При това положение промени в личния живот не са изключени.