Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, избягвайте клюките. Водолеи, днес успехът е на ваша страна

Активните действия не се препоръчват днес, трябва да се вгледате дълбоко във вътрешната си същност. Ако даден проблем ви пречи да живеете, опитайте се да го погледнете отвисоко, може би интуицията ви ще ви каже как да го решите.

Овен – Съвет за деня е да избягвате клюките, лъжите и арогантността. Може да се затвърди днес приятелство, основано но взаимна симпатия. Ден за обединение на две сърца, тоест много близки отношения с любим човек или приятел.

Телец – Ако днес решавате бизнес или други важни въпроси, проявете максимално дружелюбие и сърдечност. Също така вероятно ще прекарате известно време в компанията на близки приятели или роднини.

Близнаци – Опитайте се да развиете способността да виждате най-добрите качества в човек - това е пътят към хармонията в отношенията ... Избягвайте прекомерните претенции и изисквания - това може да доведе отношенията до задънена улица ...



Рак – Днес ще изпитате силата на ценностите. Това ще помогне да определите какво в живота е от особено значение за вас. Възнамерявате да направите поредица от важни покупки. Вие сте мечтателите на бъдещето.

Лъв – Преминавате към ново ниво на мислене, обръщайки се към духовното познание ...Днес у мнозина се надига желанието да узнаят какво предстои в бъдещето. Мислите ви ще бъдат насочени конкретно към това.


Дева – Днес ще преобладава у мнозина от вас желанието да споделите своя опит с другите и да се запознаете с нови хора. Това е ден, в който може да има много приятно общуване, флирт и нови преживявания.

Везни – Ден на себеизразяване. Днес повечето от вас ще бъдат завладени от творческа енергия. Създаване и разширяване на пространството на любовта. Вероятно във вашият кръг от приятели и близки ще се появят нови лица.

Скорпион – Не е изключено днес мнозина да изпитват несигурност в отношенията, несигурност в предпочитанията. Това може да се прояви в избора между две любовни връзки, или невъзможността да се определи обектът на страстта ви заслужава ли вниманието ви.



Стрелец – Повечето от вас искат да изпитат многообразието на любовта под една или друга форма. Това означава, че всъщност в този ден не сте готови да предприемете нови стъпки в тази посока, независимо дали с партньора, който имате или към някое ново лице.

Козирог – Днес е възможно да имате финансов успех, получаване на парични средства. Шансовете да получите някакви суми се увеличава. За тези, които са свикнали да живеят за сметка на другите, в този ден могат да изпитат финансови затруднения.

Водолей – Днес се радвате на повишена интуиция и чувствителност към случващото се. Организационните способности ще ви помагат. Очаква се успех във всяка област, свързана с информация и комуникация.

Риби – Днес някои хора могат да са благосклонни към вас и да ви научат на нещо важно. Изобщо има вероятност да получите важна информация, която ще повлияе на процеса на живота ви като цяло. Това е добър ден за тези, които работят в сферата на информацията - реклама, книги, преподаване.