Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, избягвайте спорове. Водолеи, не пропускайте среща с любим човек

Период на положителна енергия. Благоприятен период за укрепване на отношенията със семейството, с партньорите.

Овен – Днес трябва да обърнете повече внимание на диалога с околните, защото рискът от възникване на агресивни конфликти и конфронтации е много голям. Избягвайте споровете. Всеки ще има мнение, теория, истина, с която другият няма да се съгласи.

Телец – Днес отделете време, за да изпълните обещанията, които сте дали към близките си. Бъдещите планове, които сте направили с вашия партньор в живота, изглежда са във възходяща траектория.

Близнаци – Днес сте разсеяни. Освен това сте склонни да се конфронтирате с хората около вас. Рискът от конфликти, е много голям. Ако е възможно, опитайте се да намерите време да се отпуснете, ще бъде по-добре.

Рак – Днес изобщо не се чувствате във вашите води, стресирани сте, превъзбудени, уморени и обезпокоени от задачи и спорове. Възможно е да получите новини, които напълно ще ви развалят настроението.

Лъв – Завършвате седмицата с много жизнелюбие, желание за забавление и доста добро настроение. Семейните разговори са градивни и лесно успявате да постигнете консенсус с близките си.

Дева – Ако сте избягвали някои теми да обсъждате с партньора си, звездите няма да ви позволят да се криете повече, но имайте предвид, че резултатът е благоприятен, градивен. Можете да вземете доста добри бъдещи решения.

Везни – Въпреки че не сте в най-добро настроение и нивото на енергията ви не е на максимум, днес ще успеете да се мобилизирате доста добре и да се справите с всички предизвикателства, които ви изпречат. Ще успеете да изясните ситуации, които назряват от дълго време.

Скорпион –Избягвайте чувствителните теми с любимите си хора днес. Може да вземете всяка дума присърце и да приемете лично всичко, което се обсъжда около вас, особено в семейството. първата половина на деня е по-подходяща за домакинска работа.

Стрелец – Склонни сте да купувате ненужни неща, от които не е задължително да се нуждаете. Не се заслепявайте от отстъпки и оферти за празниците. Възможно е днес да получите добри, градивни новини.

Козирог – Денят ще бъде благоприятен за общуване. Трябва да се справите с много различни хора и ще можете да намерите подход към всеки от тях. Възможно е хора, с които преди това не сте намирали общ език, да установите сега отношения с тях.

Водолей – Бъдете внимателни и се опитайте да не бързате за никъде. Денят ще се окаже добър, ако не изисквате невъзможното от себе си и от другите. Не бива да пропускате този страхотен ден за среща с приятели или любим човек.

Риби – Притесненията ще са повече, отколкото сте очаквали. Изведнъж ще се появят нови задачи. Ще трябва незабавно да се съсредоточите върху тях и в името на това ще трябва да отложите нещата, които сте планирали да направите.