Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, любовта ще ви намери през март

Овни, конкуренцията е голяма, но не ви плаши, напротив, дава ви енергия и мотивация да се борите още по-силно и да покажете зъбите си на всички, които искат да ви изпреварят. Трябва обаче да знаете, че ви предстои натоварен период и ще ви отнеме много сили, за да завършите всичко, което сте планирали.

Някои хора обаче просто търсят причина да ви критикуват и не разбирате защо, тъй като искате да сте в добри отношения с всички и като цяло се разбирате добре с колеги и познати. Винаги се стремете да бъдете това, което сте и давайте колкото се може повече от себе си.

Слънцето се намира във вашия 12 дом на тайните и уединението, поради което може да възникнат някои психологически затруднения в семейството и да се събуди желанието ви за уединение. Разбира се, няма да пренебрегнете близките, но те също трябва да разберат, че имате нужда от морална подкрепа. Добре е, ако някой поеме поне част от ежедневните ви грижи, а вие да си починете малко. Свободните представители на знака не ги очакват драстични промени в личния живот. Не е нужно да търсите любовта, но любовта може сама да ви намери!