Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, не бъдете сурови към любимите си хора

Овен – Днес не разкривайте картите си. Настроението на любимия ви човек ще ви подразни малко, защото ще противоречи на вашето собствено. Опитайте се да не бъдете прекалено сурови с вашата половинка.

Телец – Не очаквайте вятърът винаги да духа в желаната от вас посока. Трябва да се подготвите за предизвикателствата. Общувайте с хората, които ви дават подкрепа и любов, и се дистанцирайте от онези, които мачкат самочувствието ви.

Близнаци – Важно е да останете обективни, ако искате ден без стрес и тревожност. Поемете дълбоко дъх и се отпуснете. Днес ще имате нужда от релаксация, за да мислите с ясна глава за проблемите, пред които се изправяте.

Рак – Днес планирайте класическа вечер със семейството. Играйте с децата, направете вкусна вечеря, гледайте интересен филм преди лягане. Страсти не са планирани, но има шанс да получите значителна доза духовна топлина.



Лъв – Днес е възможно да откриете, че говорят зад гърба ви или че се разпространяват неистини за вас. Не падайте на нивото на тези хора, вдигнете гордо главата си и продължете да се смеете. Понякога игнорирането е най-силното оръжие.

Дева – Звездите дават знак, че е необходимо да се погрижите за собствените си интереси. За нещо се чувствате разколебани. Ако са се възползвали от вас, крайно време е да се освободите от тези хора.

Везни – Днес внимавайте за провокации. Настроението ви ще бъде тясно свързано с това колко сте се наспали. На работното място не чакайте до последната минута, за да изпълните задълженията си, рискувате да направите сериозни грешки. В любовта не се опитвайте да контролирате всяка ситуация.

Скорпион – Този ден може да ви донесе нови впечатления. Нещо повече, влиянието на Луната ви дава творческо вдъхновение. Но ако искате да направите радикални промени в живота, това няма да е добра идея сега.

Стрелец –
Днес може да се разочаровате от някого и да промените отношението си към тази личност. Не позволявайте на хората да управляват вашите мисли и действия. Върнете си контрола над себе си.

Козирог – Гледайте чашата като наполовина пълна, не наполовина празна. Бъдете оптимисти! Всяка ваша победа ще бъде спечелена със стил. Вие ще бъдете вдъхновение за мнозина. Откажете се от авторитарната позиция към близките си, която имате.

Водолей – Използвайте върховното си чувство за хумор, когато се озовете в неудобно положение. Не е нужно да отговаряте на всеки неудобен въпрос. Не вярвайте на всичко, без да го проверите лично.

Риби – Събитията от първата половина на деня ще ви накарат да осъзнаете, че всичките ви намерения едва ли ще бъдат реализирани. Изследвайте нови територии - това ще направи живота вълнуващ.

Четете още: Седмичен любовен хороскоп за всички зодии: Девите ще възродят стара връзка