Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, някой ще разпали страстта в душата ви

Овен – Вземате добри решения, следвате ясна стратегия. Често действате спонтанно, затова внимавайте да не превишите разходите си. Разчитайте на разума си и правете само рационални покупки. Някой, който е близо до вас, може да запали страстно чувство в душата ви.

Телец – Спокойствието е доминиращо днес. Презаредете батериите, защото ще се нуждаете от много енергия. Някои проекти, които са в застой, ще бъдат активирани отново. Благоприятен момент за започване на връзка.

Близнаци – Ще се почувствате горди от начина, по който ще се изправите пред предизвикателствата на живота. Не се колебаете изобщо - в крайна сметка триумфът е ваш. Време е да се направи радикална промяна и да се откажете от това, което не ви прави щастливи.

Рак – Днес вие ще бъдете много решителни и ще бъде подходящо да поемете инициативата и да разрешите висящите въпроси. Възможно е да се впуснете в сантиментално приключение, което ще ви изпълни с щастие.

Лъв – Марс ви тласка към действия. Не позволявайте да ви парализират съмненията и страха, защото със силата и страстта, които притежавате и влагате във всичките си действия, ще постигнете онова, което другите не успяват.

Дева – Днес емоциите ви ще бъдат бурни, но Луната ще балансира и изглади вашите вътрешни противоречия, освен това увеличава вашите способности и ресурси и ви тласка напред към успеха. Благоприятен ден за общуване.

Везни – Тревогите и напрежението започват да намаляват и ще започнете да виждате всичко с различни очи. В любовта се опитайте да се насладите на настоящия момент, без да се притеснявате прекалено много за това, което може да се случи.

Скорпион – Не пропускайте възможностите, които възникват и се предпазвайте от хорската завист, като избягвате да обсъждате личните си неща, особено проекти, които все още не са завършени.

Стрелец – Може да сте претърпели известно разочарование, което да ви е обезкуражило, но поне ще се поучите от грешките си. Възможно е да се срещнете с някого, който ще ви върне отново радостта.

Козирог – Луната ви зарежда с положителна енергия. Това е идеалното време да се сложи край на старите навици, които са свързани с миналото или на ситуация, която вече трябваше да сте преодолели.

Водолей – Ако не се увлечете от импулсивни и прибързани емоции, това ще ви позволи да вземате правилните решения. Луната ще допринесе за вашия успех и ще ви помогне да завършите вашите проекти.

Риби – Ще бъде лесно за вас да станете център на вниманието, където и да отидете, тъй като Венера във вашия знак ви направи абсолютно неустоими. Луната ще засили интуицията ви. Положителен ден за отношенията.