Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, съдбата ви позволява да направите всичко, за което отдавна сте мечтали! Раци, освободете се от негативното

Енергията на деня ще бъде динамична: ще се ускори, след това ще се забави. Казват, че в такива дни енергията събужда нещо глобално в хората.

Овен – Колкото по-добре си почивате през определения ден, толкова по-мощна енергия ще ви даде Вселената. Денят е успешен за превръщането на вашите желания/идеи в реалност. В този ден съдбата ви позволява да направите всичко, за което отдавна сте мечтали. Но не в глобален смисъл, а в по-светски, ежедневен.

Телец – На този ден е по-добре да останете вкъщи или да отидете на гости при роднини / приятели. Посетете някое развлекателно място или излезте извън града на разходка. Благоприятно за пътуване.


Близнаци – Ден за привеждане в ред, „основно почистване” на собственото тяло. И то във всички значения на думата: и на физическо, и на психологическо, и на духовно ниво. Важно е да рационализирате мислите си, да решите какви цели трябва да постигнете в бъдеще, как да действате в определени ситуации.

Рак – Емоционалният фон заслужава специално внимание от ваша страна. Тези отрицателни емоции, които живеят в душата ви от дълго време и потискате, трябва да бъдат унищожени, изкоренени, за да не останат дори оскъдни издънки, които могат да пуснат нови корени.

Лъв
– Семеен ден. По-добре е да не се захващате за работа, а да отделите максимално свободно време на членовете на вашето семейство, зарадвайте ги с приятни изненади, направете съвместно пътуване до гората за пикник, разходете се в парка, отидете на гости или в заведение.

Дева
– Денят е добър за създаване, почивка, релакс, размисъл, разходки на чист въздух. Чудесно е, ако прекарвате свободното си време със семейството си, близки хора, посещавате роднини, които не сте виждали от дълго време.

Везни – Чувството за цел и яснота са движещи сили днес. Оценяването на по-простите неща в живота ви идва по-естествено и това е приятно чувство. Вие излъчвате привлекателен, тих магнетизъм с днешния транзит Венера-Сатурн.


Скорпион – Секстилът Венера-Сатурн днес насърчава обмислен, практичен подход, особено във вашия социален живот. Това е заземяващо влияние, което помага да стабилизирате своите привързаности. Сега отдавате по-висока стойност на сигурността, стабилността и лоялността.

Стрелец – Като цяло е силно време за обмен на топла, положителна енергия с другите и за творчески дейности или забавления, които ви позволяват да изразите себе си по нови начини. Приятелските жестове и общуване повдигат настроението ви до нови висоти и можете да намерите радост от това да вдъхновявате или мотивирате другите.

Козирог – Днешният хармоничен аспект между Венера и Сатурн е консервативен, но подкрепящ, помага ви да се установите и ви носи стабилност, от която се нуждаете сега. Чувството, че сте оценени, ви мотивира допълнително.

Водолей – Днес можете да създадете приятен баланс между забавление и задължения. С енергията на Слънце и Юпитер можете да се почувствате по-свободни, по-леки и по-насочени към бъдещето и особено харизматични.

Риби –Денят е добър за оценяване на простите удоволствия и удобства. Любовните въпроси също са повлияни главно от практически съображения днес. Търсите повече стабилност и комфорт. Спокойна увереност ви изпълва днес, идваща от дух на откритост, надежда и толерантност или чувство, че сте се насочили в правилната посока.