Автор
Ева Григорова

Пети неуспешен брак: Памела Андерсън отново се развежда

Памела Андерсън се развежда за пети път. Звездата от „Спасители на плажа” се омъжи за бодигарда си Дан Хейхърст на церемония в дома им във Ванкувър в навечерието на Коледа през 2020 г. Сега обаче сексапилната блондинка е подала документи за развод в Канада, тъй като мъжът ѝ не бил мил с нея и не я подкрепял.

Близки до двойката споделят, че отношенията им са се влошили по време на пандемията, когато трябвало да прекарват много време заедно, затворени вкъщи.

View post on Instagram
 

„Те постоянно се караха, въпреки че той искаше да даде шанс на брака им“, разказва близък до семейството и уточнява, че по време на карантината те са се опознали и актрисата е разбрала, че Дан не е мъжът за нея. Според запознати „в началото Памела била щастлива от връзка с обикновен мъж, който може да смени крушка, но накрая осъзнала, че той не може да задоволи други нейни нужди“.

View post on Instagram
 

През 2020 Памела Андерсън се врече във вечна вярност цели два пъти - преди да каже "да" на бодигарда си, изкусителката тайно се омъжи за холивудския филмов продуцент Джон Питърс. 12 дни след сключването на брака той бе анулиран, а изгоненият съпруг обвини звездата, че е златотърсачка.

View post on Instagram
 

Дан Хейхърст бе петият съпруг за Памела след Томи Лий, Кид Рок, Рик Саломон и Джон Питърс.