Тв водещата Петя Дикова роди първата си рожба. Радостната вест съобщи самият татко – Илиян Любомиров, в предаването "На кафе" тази сутрин.

"Роди се Александър Илиян Любомиров. Майката и детето са добре. Александър е 55 см и тежи 4,260 кг", сподели гордият поет.

Щастливият татко разкри, че вече се е срещнал с детето си и това е бил най-емоционалният момент в живота му. Той призна още, че дори е плакал от щастие, докато вървял по улиците и дори е прегръщал непознати хора. Илиян допълни още, че Петя се чувства добре и че бебето е голямо.

Припомняме, че в края на миналата година Любомиров сподели, че той и Петя са заедно от година, а на него самият преди това му се наложило да я чака година и половина.

Любовните искри между двамата пламнали по време на негово участие в bTV, след което той ѝ изпратил покана за приятелство по фейсбук, но така и не му се „отварил парашутът“ поради големите ангажименти на Петя. Когато Дикова склонила да се види с него, двамата си уредили среща на по чаша чай. На втората обаче той я завел да варят ракия. По думите на Илиян Петя е неговият идеал за женственост и красота.

Новината, че чака бебе, самата Дикова разкри преди няколко месеца в ефир от своето предаване CoolT, докато интервюираше световноизвестния илюзионист Андрю Басо.

Четете още: Августин Господинов чакал Петя Дикова цяла година