Автор
Весела Георгиева

Плутон влезе във Водолей: какво ни очаква през следващите 20 години?

Плутон влезе в съзведието Водолей на 23 март 2023 в 17:24 и ще остане там през следващите 20 години - до януари 2044 г., казват астролозите. Какво следва обаче от този факт и как той ще повлияе на живота ни?

Трябва да очакваме трансформация на личните цели и перспективи. Твърде вероятно е да осъществите контакт с влиятелни хора. Възможно е също така да прекъснете старо приятелство и да започнете ново, което ще ви помогне да преживеете силна трансформация.

Хората ще обърнат по-сериозно внимание на науката, новите технологии, метафизиката, парапсихологията. Настъпват добри дни за науката и свързаните с нея разработки.



Очакват ни необратими промени. Ще бъдем по-осъзнати. Ще променим отношението си към парите и природата.

Духовното ще спечели преднина пред материалното. Хората ще започнат да ценят повече приятелството, ще се обединяват в групи, ще станат по-големи алтруисти.

Ще се родят нови големи таланти в света на литературата и в социалната сфера.



Предстоящият транзит на Плутон в знака Водолей ще доведе до сензационни научни открития и побратимяване в цял свят, което ще ни даде идея и усещане за ерата на Водолея.

Хората ще бъдат по-приятелски настроени и ще се обединяват в групи, които ще се стремят да постигнат високи хуманни и научни цели.

Плутон е носител на висша справедливост. В негативен план той създава условия за политически заговори, за финансови фалшификации и за фанатични религиозни течения. Играе първостепенна роля във външната и вътрешна политика на държавите. Той трансформира и подмладява.