Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

По-добър живот и много любов очакват Близнаците през ноември

Скъпи Близнаци, ноември е време, в което можете да изградите основата за по-добър живот. Като цяло ще се чувствате така, сякаш сте се справили с повечето трудности. Това е благоприятно време за вземане на важни решения в личния ви живот. Звездите ще ви помагат и ще ви дадат самоконтрол, който определено ще ви трябва. В работата ще се почувствате по-спокойни. Това е месец, в който има повече възможности за действие и дори ако някои са се сблъскали с промени, те могат да разчитат на солидна основа. Накратко, това е период на рестарт за Близнаците и нещата най-накрая започват да се движат в правилната посока.

Ще имате блестящи идеи и ще вдъхновите много хора.
Добър момент е за тези, които търсят нова работа. Избягвайте действия, които могат да ви навредят. Почивайте, когато имате нужда и това ще ви помогне да се почувствате по-добре.

Юпитер ще благоприятства семейните отношения, а докато Марс е във Везни (до 18.11) също ще ви помага в любовта – предимно на родените през третата десетдневка. Венера също ще повлияе върху любовният ви живот, така че ако все още сте сами и търсите половинката си, шансовете да я срещнете са големи. Уверете се, че чувствата ви са това, което наистина мислите и че не се заблуждавате.