Автор
Теодор Муховски

По какъв начин украсяват коледната елха всички зодии

Коледното настроение вече започва да завладява света, къщите стават приветливи, а хората бързат да си купят коледна елха и да я украсят. Но всяка зодия има свое различно виждане относно украсата на коледното дръвче. Сега ще научите как зодиите обичат да окичват елхата си.

Овен

Овните не обичат прекалените декорации и предпочитат по-семплите украси. Важното е да са изискани и стилни, не е нужно да са претрупани. За тях окичването само на едно борово клонче би било достатъчно, в комбинация с няколко гирлянди и запалени ароматни свещи.



Телец

Телците обичат да отлагат приготовленията за Коледа до последния момент. Но ако решат да украсяват, те го правят качествено и стилно. Имат голямо въображение и всеки път се стараят да окичат дома си в разнообразна премяна спрямо миналогодишната. Предпочитат да си купуват нови играчки, а не да ползват старите.

Близнаци

Близнаците отделят доста от времето си, когато решат да поставят украса у дома. Може би се сещат в последния момент за това, но определено го правят с мерак. Предпочитат тематичните ярки цветове - червено и зелено или бяло и синьо.
Украсяват с дебели гирлянди, поставят венци на входните врати, закичват с лампички навсякъде. И след това се гордеят с постигнатото и разказват на другите хора за това.



Рак

Романтичните домошари - Раците, предпочитат по-нежните и деликатни украси. Без истинска елха няма как да мине нито една истинска Коледа за тях. Те харесват да украсяват елхата с класически стъклени играчки и обожават миризмата на коледните сладкиши.

Лъв

Лъвовете се мотаят, когато става дума за украси, но решат ли да започнат, след това нямат спирка. Предпочитат всичко да е изпипано до милиметър у дома и държат да поставят играчките и гирляндите на определено място. Обичат лъскавите украси в златно и сребърно.



Дева

Около Девите домът заприличва на работилницата на Дядо Коледа. В дома им можете да видите гирлянди, лампички, снежинки и какво ли още не. Елхата им винаги е със завидно голям брой играчки, микс между стари и нови.
Домът им е перфектно подреден и трябва да внимавате да не бутнете нещо - Девите винаги се ядосват на това.

Везни

Мързелът при Везните е пословичен. Те се колебаят до последно как точно да декорират дома си преди Коледа. Думите им винаги са по-големи от действията. На драго сърце дават задачата по украсяването на някой друг и после са готови да го похвалят за резултата.



Скорпион

Скорпионите могат да превърнат дома си в уютна приказка, но им трябва необходимото желание за това. Те предпочитат една и съща украса всяка година, като не си падат по постоянното купуване на нови играчки или гирлянди. Затова често пъти килерите им са пълни с коледни принадлежности.

Стрелец

За Стрелците украсата за Коледа не е най-важното нещо в живота, защото те са в постоянно движение. Предпочитат да пътешестват на различни места, отколкото да търсят украси. Все пак накрая успяват да украсят набързо и често пъти става много уютно, защото го правят спонтанно.

Козирог

Това е зодия, която не обича да харчи ненужна според тях пари за нова коледна украса. Те си имат постоянни кашони с играчки, свещи, чинии, лампички и декорации, които вадят от мазето или тавана малко преди Бъдни вечер. Предпочитат зеления или червения цвят и не обичат излишните експерименти. За тях е важно хората, с които ще седнат заедно на масата.

Водолей

Водолеите обичат романтичната подредба за Коледа. В дома им може да видите падащите от камината коледни чорапи, панери с плодове, коледни клончета, набрани от някоя планина и други подобни. Украсата им винаги е стилна и изненадваща, без излишно претрупване.

Риби

Рибите бързат да украсят за Коледа още от ноември месец. Те се вълнуват най-много, когато този светъл празник наближи. Започват да носят коледни дрехи, пускат си коледни песни, сменят чиниите и чашите с коледни. Купуват си огромна елха, която я слагат на видимо място и я украсяват пищно и стилно.

А вие как празнувате Коледа? Опишете ни в коментарите.



Четете още: Американски астролог: Това е най-изневеряващият зодиакален знак