Автор
Woman.bg

По-яки от всякога: Брад Пит, Лео и Тарантино на червения килим

Всички се радваме, когато видим някой от любимите ни секси актьори на червения килим, но когато трима от най-желаните господа на Холивуд заблестят един до друг, очите ни ликуват. Вчерашният ден беше наистина специален, тъй като на фестивала в Кан Брад Пит, Леонардо ди Каприо и Куентин Тарантино триумфираха на червения килим, за да представят най-новия хит на легендарния режисьор - „Имало едно време в Холивуд“. Тарантино е завършил работата по лентата точно сега, специално заради любимия си филмов фестивал. Режисьорът е държал точно там да бъде премиерата на последния му шедьовър, който предстои да излезе по кината през лятото.

Тримата звездни господа се появиха в елегантни черни костюми, бели ризи и папионки. Изключение направи единствено Тарантино, който бе заложил на вратовръзка. Не може да се отрече, от тях лъха класа и щедра доза сексапил.

Да не подминем и нежното присъствие до Лео, Брад и Куентин. Това бе актрисата Марго Роби, която придаде още повече красота на компанията, а феновете оприличиха на кукла Барби.



Един ден преди премиерата Тарантино използва социалните мрежи, за да съобщи, че е много радостен от новината, че филмът му ще бъде излъчен на фестивала в Кан.
Чрез публикацията си той умолява всички, които ще присъстват, да не издават сюжета, за да може всеки, който гледа лентата за пръв път да изпита специално усещане.

„Това е най-близкият филм до „Криминале“, който съм правил. Той е много личен за мен, отразява целия ми свят. Това е моето любовно писмо до Лос Анджелис“, споделя Тарантино в интервю пред Esquire.

Сюжетът във филма се развива през далечната 1969 г., когато в Холивуд настъпват промени. Тези времена са белязани от хипитата, Уудсток и Студената война. Главно действащо лице е млад актьор, който работи върху телевизионна фантастика и търси своето място на сцената. Тръгва по трънливия път към славата, но не е сам. С него е приятелят му. В двете роли влизат звездите Леонардо ди Каприо и Брад Пит, които Тарантино определя като най-добрата екранна двойка.



Режисьорът разкрива, че работи над този филм в продължение години наред и дълго е бил отлаган във времето. А как е успял да събере Лео ди Каприо и Брад Пит на снимачната площадка? Разказват самите те:

„Преди всичко, за мен е голяма чест да работя с господин Тарантино. Този филм е неговата почит към Холивуд. Освен това мисля, че е уникален. Няма друг такъв филм, направен в и за Холивуд. Той разказва за реалността, в която живее всеки актьор и борбата, в която участва всеки ден. Куентин е описал прекрасно как се случват нещата в Холивуд през погледа на артиста. Бях пленен още първия път, в който прочетох сценария. Тарантино знае как да даде живот на героите си и всички на снимачната площадка се отнасят с огромно уважение към процеса на създаване. В същото време той ни дава и свобода, когато се въплъщаваме в образите. Това е рядкост, а енергията му е заразителна“, споделя Лео ди Каприо, който влиза в главната роля на актьора, търсещ пътя към славата.

Брад Пит от своя страна признава, че за него този филм е многопластов и изключително интересен. Той е щастлив и от факта, че е имал възможността да си партнира с Лео, а също така е впечатлен от невероятното приятелство между главните персонажи във филма.

Куентин също коментира работата си с Брад и Лео. Той споделя, че с Пит са връстници и този факт е подпомогнал процеса на заснемане, защото имат сходно светоусещане за Холивуд в годината, в която се развива действието във филма. От друга страна Лео като по-млад е вдъхнал свежест.

Брад Пит и Ди Каприо разкриват, че определено намират много общо между техния живот преди славата и сюжета в „Имало едно време в Холивуд“.

А за нас остава с нетърпение да очакваме премиерата, защото Тарантино умее да събира най-добрите артисти и да предизвиква фурор с гениалния си подход!

Четете още: Наоми Кембъл: Не пазя диети, пуша и пия