Автор
Woman.bg

Поли Генова за пръв път показа лицата на съпруга си и бебето им

С последните си постове в Инстаграм и Фейсбук Поли Генова успя да изненада изключително приятно почитателите си. Певицата сподели красиви семейни кадри в социалните мрежи, на които позира в компанията на съпруга си - холандеца Джоузеф Шардън и 7-месечния им син - Даниел.

Това е прецедент за Поли, тъй като досега тя ревностно пазеше лицата и на двамата далеч от любопитните погледи.

От появата на първородната ѝ рожба на бял свят досега звездата от Евровизия 2016 не спря да ни държи в течение на почти всички мили и сладки моменти от ежедневието с бебето ѝ. На снимките обаче до този момент виждахме само неговото гръбче.

View post on Instagram
 


Причината Поли да сподели очарователните снимки с лицата на любимите си същества бе рожденият ден на щастливия татко вчера, който, признаваме, е доста симпатичен.

View post on Instagram
 


Идиличните семейни фотоси бяха придружени с думите: „Изненада!!! Честит рожден ден, татко Джо! Благословени сме да те имаме! Благодаря ти за това, че си най-добрият баща и се грижиш прекрасно за нас! Много те обичаме!"

Специално за повода тримата са комбинирали цветовете на дрехите си, като баща и син са в шотландско каре, а 32-годишната изпълнителка – със зелен пуловер.

Поли Генова стана майка на 12 април тази година. С Джо са заедно от две години.

Четете още: Поли Генова: Синът ми е чудо