Щом сте тук, значи и вие, момичета, сте изпаднали в подобна ситуация. Или ако не вие, то някоя ваша приятелка. Познахме ли?

Всъщност, много жени страдат заради факта, че мъжете гледат на тях, единствено като на средство за забавление. Да, „средство“ е най-точната дума, защото в повечето случаи господата, които се отнасят по подобен начин с някоя дама, съвсем не се интересуват от чувствата ѝ. За тях, тя е почти неодушевен предмет. Звучи неприятно и сигурно вие, ако сте секс играчката на някого, сте се убедили, че не е хубаво да се чувствате нужни на някого, единствено когато трябва да задоволите нагона му. И след това да бъдете изхвърляни и напълно игнорирани до следващия път. Има ли изход от тази ситуация? Какво трябва да променим в себе си и във възгледите си, за да се превърнем в жената на мечтите за някого, а не в обикновена секс кукла?

Днес ще ви представим историята на една дама, която вече е на 35, но така и не успява да намери любовта. Вижте какво я посъветва специалист по връзките:



„Аз съм на 35 и съм необвързана. Винаги съм била момичето, което преследва целта си и сваля момчетата по клубовете, просто за да се смее и забавлява. Дълго време това много ми харесваше, но с годините моите приятелки се влюбиха и задомиха. Всичко започна да се променя, близките ми се ожениха, вече имат и бебета... Но аз си останах все така свободна. Описанието „момичето, което винаги стои до булката, но никога няма да бъде булка“, ме определя възможно най-точно.

Един ден обаче срещнах мъж в сайт за запознанства. Той беше американец, женен с две деца, дошъл на командировка в Лондон, който просто искаше компания. Определено знаеше как да се държи с жените и си прекарахме страхотна вечер заедно, която завърши с невероятен секс в хотелската му стая.



Той е джентълмен, дори ми купи чанта за 1 000 паунда още на следващия ден. После той замина обратно в САЩ, но винаги когато е в Лондон, ми се обажда и отново сме заедно. И когато това се случи, сексът и скъпите подаръци винаги са част от плановете му с мен. За съжаление, през последните два месеца не сме се виждали заради карантината...

Но срещнах още един господин, отново чрез сайт за запознанства – 30-годишен предприемач на имоти, който е лудо влюбен в работата си. Още в началото той ме предупреди, че няма време за сериозна връзка и беше ясно, че отношенията ни ще бъдат сведени единствено до секс. Казах му, че съм съгласна с това, макар и вътрешно да не съм. С него също правя много хубав секс, но помежду ни, разбира се, не се случва нищо. Единствено от време на време вечеряме заедно.



Истината е, че наистина харесвам тези мъже, но ми писна да бъда в тази ситуация – на любовницата. Пределно ясно ми е, че и на двамата изобщо не им пука за мен, но ме е страх да им призная, че ми се иска нещо повече от секс. Не искам да ги загубя... Кой, по дяволите, би ме пожелал за нещо повече? Кой изобщо би ме искал?

Вече искам да имам връзка и да се чувствам обичана и желана, както се случи с приятелките ми. Животът в изолация седмици наред ми помогна да го осъзная. С никого не съм говорила за чувствата си, защото ме е страх, че ще бъда съдена заради това, че сама съм се вкарала в тази ситуация...“, А.

Отговорът на експерта:

Мило момиче, ти заслужаваш повече от просто секс, но най-голямата ти грешка е, че скачаш в леглото с всеки мъж, още преди да си го опознала. Това дори се е превърнало в твой навик. По всяка вероятност причината за това е още в ранните ти тийнейджърски години и тогава си решила, че жените са за да бъдат секс робини. Истината е, че ти имаш самочувствие, единствено в леглото. Ти не се оценяваш цялостно като личност, само като любовница.

Хубаво е, че изолацията ти е помогнала, като ти е дала време да помислиш насаме със себе си. Сега е най-точният момент да започнеш на чисто! Препоръчително е да потърсиш помощта на психолог, с когото да откриете откъде идва проблемът и защо ти се възприемаш като секс робиня. Преоткрий живота, излез с приятели и не търси половинката в сайтове за запознанства, където повечето мъже търсят само пикантни преживявания. Потърси я в истинския живот!


Четете още: О, знаете ли, че и мъжете също имат цикъл?