В днешно време не е трудно да срещнеш мъж, който има фетиш към женските крака. Но въпреки това за мнозина той е странен, необясним, а в някои случаи дори и досаден.И днешната ни история доказва, че понякога фетишът може да преобърне всичко:

"От няколко месеца се срещам с мъж, с когото се запознах онлайн. Разбираме се чудесно, връзката ни е спокойна, а в началото сексът беше наистина страхотен.

Досега никога не бях попадала на мъж, който има фетиш към крака. Никога не са целували моите толкова много, а той може да го прави в продължение на часове. Първите няколко пъти, признавам, беше забавно, харесваше ми, дори ме възбуждаше. Но сякаш с всеки следващ път желанието му да държи и да се радва на краката ми всячески, започва да ме притеснява.

Фетишът му е толкова силен, че се е случвало да не спре с часове. Краката ми го възбуждат до полуда, понякога имам чувството, че може да изпита оргазъм, дори и само докосвайки ги. Ако трябва да бъда честна, никога не съм си харесвала краката, особено пръстите, но той ги обожава и твърди, че са най-красивите, които е виждал. Обожава извивката им, кожата, дори и аромата им. Миналата седмица дори пожела да ми направи педикюр.

Всъщност, притеснявам се, че той харесва краката ми много повече, отколкото лицето ми, тялото ми и изобщо самата мен. Да, сексът който правим е страхотен, но този фетиш вече ме подлудява. Харесвам този мъж, прекарваме си добре, той е толкова забавен и грижовен. Но наистина не знам какво да направя с този фетиш, който откровено не понасям", И.

Съвет от специалист:

Фетишът към крака не е нещо нечувано, невиждано и странно. По краката и по пръстите има много нервни окончания и стимулирането им може да доведе до взаимно удоволствие. Но изглежда, че твоят приятел е прекалено запленен от този фетиш и на теб това не ти харесва. Най-доброто, което можеш да направиш, е да поговориш с него, щом искаш връзката ви да продължи. Хубаво е да се уточните докъде трябва да продължи този вид стимулиране, за да бъде приятно и за двама ви. Сподели му как се чувстваш и че се притесняваш дали той не харесва само краката ти, а не самата теб. Но в никакъв случай не го прави, когато сте в леглото, намери точния момент, в който ще ви бъде комфортно да говорите за това.

Четете още: Ивелина сподели голяма тайна за Сашо Кадиев в леглото (снимка)