Автор
Woman.bg

Попитай една жена дали е бременна. Ето така Тейлър Суифт стигна до хранително разстройство

Бременна ли си? Бременна ли си? И така още сто пъти...Именно подобен въпрос довел сладката американска певица Тейлър Суифт до хранително разстройство, когато била едва на 18.

С днешна дата Суифт обяснява, че преди време се вманиачила на тема хранене, след многобройни коментари под нейна снимка в социалните мрежи, на която се вижда, че има леко закръглено коремче. Тя толкова се разстроила, че изобщо спряла да яде. Певицата направи признанието в документалния филм „Мис Американа“, който имаше своята премиера на филмовия фестивал в Санта Барбара, съобщава Variety.

В интервю за изданието тя не крие, че ѝ е било трудно да говори за това в документален филм. „Връзката ми с храната беше изградена на едни и същи принципи през целия ми живот. Ако някой ми беше казал, че това, което правя, е добро – аз си мислех така, а ако кажеше, че е лошо, си мислех, че е лошо“, обяснява певицата.

В крайна сметка историята е с щастлив край. Суифт имала проблеми с храненето в периода от 2014 до 2015 г., но сега се радва на добро здраве.