Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Послушайте звездите: Днес не предприемайте драстични действия

През първата половина на този ден не се препоръчва да се напрягате. Възможни са внезапни промени в настроението. Следобед чувствата утихват, в душата царува спокойствие. Не предприемайте драстични действия.

Овен – Отношението ви бъде положително, което ще ви позволи да се насладите на малките неща в живота. Този уикенд ще трябва да се възползвате максимално от всеки момент, в който ще можете да се изключите от всичко и да релаксирате.

Телец –Днешният ден може да поднесе много предизвикателства, преди да приключи вечерта мирно и тихо. Нещата може да не са точно както сте ги планирали или представяли, но това няма да ви обезкуражи. Ще се потвърди максимата, че това, което не ви убива, ви прави по-силни.

Близнаци – Със Слънцето във вашия знак късметът е на ваша страна и съдбата може да ви изненада по много приятен начин. Имате способността да стигнете там, където искате. Бъдете по-находчиви. В любовта ви очаква хармония.

Рак – Този уикенд може да бъде натоварен и да се наложи да приемете ангажименти, които не са по вкуса ви. Но също така можете да се насладите на релаксиращи моменти, които ще ви помогнат да презаредите батериите.

Лъв – В днешният ден е възможно да възникнат затруднения. Опитайте се да запазите спокойствие. Не е желателно да предприемате кардинални промени сега. Ако не бързате и вземате добре обмислени решения, звездите ще ви подкрепят във вашите начинания.

Дева – Освен настойчивост в това, което искате, е нужна и известна доза гъвкавост. Можете да забележите неща, на които преди не сте обръщали внимание. Има вероятност любовта да почука на вратата ви по неочакван начин.

Везни –Не се тревожете твърде много за неща, които са извън силите и възможностите ви да промените. Живейте за момента и използвайте максимално шансовете. Всеки пропуснат миг не се връща повече.

Скорпион –Вие изцяло сте фокусирани върху задачите си. Не сте от хората, които започват нещата и ги оставят на половината. Когато правите нещо, го правите докрай. Инстинктите ви водят в правилната посока.

Стрелец – Можете да бъдете позитивни и оптимисти днес, тъй като звездите обещават да окажат благоприятно влияние върху вас! Вие сте пълни с енергия и динамика и това ви позволява да се възползвате от всяка възможност, която пресича пътя ви.

Козирог –Цялата седмица работихте усилено, сега е дошло време за почивка. Сведете до минимум домашните и всякакви други задължения и включете времето за релакс в графика си. Вербалният флирт може да бъде също толкова приятен, колкото и физическият.

Водолей – Денят е благоприятен в известен смисъл. Интуицията ви е силна, имате фин усет към нещата, знаете точно как да действате най-добре. Някой, когото сте „омагьосали“ с чара си, няма да може да свали очи от вас.

Риби –Отделете нужното време за себе си и не се нагърбвайте да правите по няколко неща наведнъж, защото така само ще се изтощите. През уикенда ще се насладите на приятни моменти със семейство и приятели.