Автор
Woman.bg

Правих страхотен секс с тъщата, бракът ми виси на косъм

В света на любовта се случва какво ли не, особено когато изпитаме внезапно привличане към най-неподходящия човек. Страстта става много по-могъща от разума и предприемаме крайно необмислени действия, за които в повечето случаи съжаляваме. За подобен случаи ще ви разкажем днес.

Анонимен господин пише писмо до западно издание, тъй като е направил нещо, което може да коства семейното му щастие. Сега той е в болезнена дилема какво да стори, за да не застрашава връзката си и в същото време да получи онова, което му липсва най-много – огъня в леглото. Вижте какво споделя господинът и какъв е отговорът на експерт по връзките:

„Преди време майката на съпругата ми се нанесе да живее при нас, след като се раздели с приятеля си. Причината да дойде при нас беше, че тя не може да си позволи да наеме жилище.

Аз нямах нищо против нея, разбираме се чудесно. Тя е на 49, изглежда чудесно, винаги съм я намирал за атрактивна дама, но никога не съм имал сексуални намерения към нея. И през ум не ми е минавало да погледна на нея по този начин.



Съпругата ми е на 26, аз съм на 27 и имаме син на 4. Имаме много хубава връзка, щастливи сме, не ми е хрумвало да ѝ изневерявам. Преди няколко месеца обаче се случи нещо едновременно прекрасно и неприятно.

Бяхме направили резервация за уикенда в хубав хотел. Щяхме да си прекараме вълшебно, само ние двамата. Но в последния момент от работата ми възложиха неотложен и много важен ангажимент. Нямаше как, трябваше да остана. Тогава жена ми реши да замине с детето, а аз останах вкъщи.

Първата вечер, малко след като се прибрах от офиса, заварих тъщата да прави страстен секс с доста по-младо от нея момче. Никой от тях не разбра, че съм ги видял. Гледката беше толкова възбуждаща, че за малко притаих дъх и просто ги наблюдавах. Тя беше адски секси!



Още на следващата сутирн усетих, че започвам да мисля все повече за нея. Не излезе от главата ми цял ден, постоянно си фантазирах разни горещи сцени с нея.

Уикендът мина, съпругата ми и детето се прибраха. С времето ситуацията се нормализира, но преди две-три седмици пак заминаха. Този път бяха на посещение при роднини. Аз отново останах сам с майка ѝ вкъщи, което определено ме възбуждаше. Беше петък вечер и аз ѝ предложих да си поръчаме храна и да изпием по чаша вино. Тя се съгласи, прекарвахме си отлично, аз започнах настоятелно да флиртувам с нея, отпуснах се. Споменах ѝ, че преди време съм я видял да прави секс с по-младо момче и стана някак неудобно. Тя се притесни и се прибра в стаята си.

След 10 минути най-неочаквано се завърна...по дантелено бельо. Гледката беше невероятна, толкова секси! Докато я гледах напълно изумен, тя дойде при мен и започна да ме целува. И така се стигна до най-горещия секс в живота ми...

Не спряхме да се въргаляме в леглото цял уикенд! В следващите дни продължихме да излизаме и да се разгорещяваме. След няколко срещи поговорихме и се разбрахме, че това е грешно и не трябва да продължаваме.
В момента съм раздвоен. Толкова обичам съпругата си, но истината е, че отдавна сме изгубили страстта в леглото, а сексът с майка ѝ е наистина невероятен. Има ли как да продължа да спя с нея, без да нараня никого?“, А.



Отговорът на експерта:

„Не, няма как. Това означава да си играеш с огъня и то твърде смело. Ако тази афера продължи, рано или късно, съпругата ти ще разбере какво става. А в случай, че това стане, тя ще се почувства крайно предадена от най-любимите си хора. Най-доброто, което можеш да направиш, е да говориш с нея, относно сексуалните ви отношения и как да върнете искрата помежду си.“

Четете още: