Преди раздялата Софи Маринова била бита и ограбена от Гринго

Преди да се раздели за пореден път със съпруга си Тодор Давидов – Гринго Софи Маринова е била ограбена от него. Както знаем вече, отскоро двамата са разделени, а според слуховете Гринго дори си намерил нова тръпка - перничанка с две деца от първия си брак и без сериозна професия.

Според източници на "Уикенд", близки до Софи Маринова, ромската перла събрала сили да изгони за пореден път наглия мъж преди около месец, а причина за това се оказал обирът, който Гринго извършил в дома ѝ в Етрополе. Оттам той взел всичките златни накити и ценности - собственост на певицата. Наглата кражба била установена почти веднага от изпълнителката, а възлюбеният ѝ невъзмутимо си признал за престъплението.

View post on Instagram
 

Крадливият съпруг веднага споделил, че заложил ценностите за няколко месеца при лихвари, тъй като му трябвали пари за далавера, от която щял да изкара тройно повече. „След кражбата Софи е опитала да заплаши Гринго, че ще го докладва на полицията, но това предизвикало гнева му и той ѝ посегнал, като ѝ счупил ръката. След това най-нагло си събрал багажа и напуснал къщата ѝ“, разказват потресените приятели на ромския славей.

Стресирана от случката фолкзвездата предпочела да не подава сигнал за обира в МВР и твърдеше, че е пострадала при семейна злополука.

View post on Instagram
 

За да забрави за поредния унизителен удар, нанесен ѝ от Гринго, Софи Маринова замина на почивка към Малдивите заедно със сина си Лоренцо и колегите си Преслава и Константин. Сега тя се зарича, че повече няма да прости на Гринго и да му позволи отново да нахълта в личното ѝ пространство.

Да припомним, че след куп перипетии, емоционални и принудителни раздели последвани от нови събирания Софи и Гринго сключиха брак през февруари 2019 г. Само пет месеца по-късно двамата се разведоха. Тогава именно Софи се появи и за първи път със счупена ръка. Няколко месеца по-късно тя прости на любимия си и двамата отново заживяха заедно. Този път обаче между тях е застанала жена и едва ли Гринго ще има пореден шанс, след всичко, което е сторил на певицата, да се върне обратно при нея в случай че пак реши да се хвърли в обятията ѝ.

По думите на близки до Софи Тодор Давидов я използвал като банкомат и често ѝ кръшкал най-безпардонно с други жени. „Софи е похарчила стотици хиляди левове за Гринго, изхранва го от години и покрива комарджийските му дългове. За благодарност този мангасар я биеше като тъпан“, гневят се на Тодор Давидов близките на гласовитата ромка.

Четете още: Няма да повярвате какво произвежда Цеци Красимирова