Автор
Веселина Петрова

Предлагат на Джони Деп рекордна сума, за да стане част от "Карибски пирати"

Джони Деп вероятно ще се завърне в "Карибски пирати", след като "Дисни" (Disney) му предложи 301 милиона долара, пише "Дейли Уайър".

View post on Instagram
 

Деп бе "изключен" от снимките та продукцията през 2018 г. Сега, след като съдебно жури постанови, че Деп печели в делото за клевета срещу Амбър Хърд, нещата се променят за актьора.

Австралийският вестник "Поптопик" (Poptopic) твърди, че "Дисни" са "много заинтересовани да поправят отношенията си с Джони Деп. Те се свързаха с актьора и го попитаха дали би се заинтересувал да се върне за още един или два филма за "Пирати"".

View post on Instagram
 

"...Това, което мога да ви кажа, е, че студиото вече е изготвило проект за филм за Джак Спароу - така че те много се надяват, че Джони ще им прости и ще се върне в ролята на своя емблематичен герой.

Компанията "подготвя сделка за 301 милиона долара, която ще включва значително дарение за благотворителна организация по избор на Деп. Съобщава се, че сделката е Джони Деп да се завърне като Джак Спароу в "Карибски пирати 6" и сериал на "Дисни Плюс" за ранния живот на капитана на Черната перла, пише Дир.бг.