Автор
Woman.bg

Предстои специално и магично време! Всички желания ще се сбъднат

Предстои много специално и магично време, което се случва веднъж в живота и то, ако имате късмет, предупреждават астролозите.

Става въпрос за уникалния аспект между Нептун – планетата на мечтите и желанията е в и Сатурн. Той ще се състои утре на 9-и ноември и трябва да се отбележи, че такъв аспект за последно е имало през месец декември на далечната 1696 година.

Подобно астрологично събитие е невероятен шанс да превърнете мечтите си в реалност. През този ден вие ще почувствате силен прилив на енергия, идеи и вдъхновение, така необходими ви да реализирате своите най-съкровени желания.



Ако ви предстоят важни разговори и преговори, утре е идеалното време за провеждането ви, енергията на точния съвпад и аспект между Нептун и Сатурн.

Сега е и времето да отправите своите желания към Вселената. Когато го правите е от значение да уссещате със сърцето си как те вече са се сбъднали. Представете си начина, по който бихте изглеждали вие и вашият малък подреден свят до най-дребните детайли – не само как желаното от вас е вече реалност, но и с какви дрехи сте облечени, какъв парфюм носите, какви предмети докосвате и с кои хора сте обградени.