Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Прекрасен ден за Раците. Изненада очаква Везните

Божествената мъдрост се разкрива днес. Луната помага да се измъкнете от фокуса на обикновеното и да се потопите в неизчерпаемите източници на любов.

Овен – Трябва да се изпълните с ново чувство на оптимизъм, ентусиазъм и надежда. Денят ще ви донесе повече удоволствие и задоволство, отколкото трудности, защото имате какво да очаквате. Планирате скорошно пътуване за удоволствие или може би по работа.

Телец – Вероятно ще постигнете всичко, на което се надявате, но звездите предупреждават да не преследвате това, което искате на всяка цена. Приятел може да се нуждае от подкрепа повече от обикновено и да се обърне към вас за помощ.

Близнаци – Може днес да чувствате така, сякаш жонглирате с твърде много неща едновременно. Не отдавайте енергията си на толкова много различни неща. Неочаквани събития могат да разчистят пътя за вас.

Рак – Насладете се на този период на позитивизъм, защото го заслужавате. Животът не е само работа и задължения, така че се отпуснете и се забавлявайте именно сега. Направете това, което отдавна сте искали.

Лъв – Това, което правите, може да има дългосрочно въздействие както положително, така и отрицателно - върху вас и хората около вас. Ден на спонтанните решения. Ако внезапно ви връхлети идея, която не се вписва в обичайната ви рутина, не се отказвайте от удоволствието да опитате нещо различно.

Дева – Може би имате наистина причина да страдате или да изпитвате тъга. Може би сте били предадени или просто изпитвате някаква душевна болка. Контролирайте емоциите си, за да можете да продължите напред, без да се разпадате.

Везни – Може да постигнете успех днес, който да се превърне в достоен трофей в касичката на вашите лични постижения. В този ден можете да изненадате себе си и другите, най-важното е да вярвате в собствените си сили.

Скорпион – Възможни са непредвидени препятствия, но звездите на хороскопа обещават: ще успеете да се справите с всякакви проблеми. Ако внимателно следвате знаците и указанията на съдбата, тогава днешният ден ще ви донесе късмет.

Стрелец – Вслушвайте се в себе си и действайте според обстоятелствата. Внимателно се вглеждайте в малките детайли, в тях е целият смисъл. Опитайте се да не се поддавате на мимолетни изкушения, особено на такива, за които може да съжалявате.

Козирог – Не забравяйте, че в този ден всяка комуникация е продуктивна и ще бъде от полза и за двете страни. Ако дълго време не можете да разрешите някакъв проблем или важен въпрос, тогава днес определено трябва да направите нов опит.

Водолей – Днес е денят на "бумеранга на добрите дела". Звездите ви насърчават да помагате на другите: помнете, доброто трябва да се движи в кръг. В този ден сте очарователни, упорити и целеустремени и това ще ви помогне да постигнете желаното.

Риби – Днес не трябва да разчитате на безусловното доверие на другите. Ако искате да получите нещо от приятели или семейство, ще трябва правилно да обосновете своята гледна точка, представяйки я в най-благоприятна светлина. И дори тогава не ви е гарантиран успешен резултат.