Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Прекрасни събития за Овена. Деви, обърнете внимание на любимите си хора

Овен – Ще имате достатъчно енергия, за да изпълните целите си, ще се доверявате повече на себе си. Лесно ще се адаптирате към всяка област от живота. Не се страхувайте от вятъра на промяната, скоро той ще ви донесе прекрасни събития.

Телец – Днес настроението ви ще бъде на висота, ще искате да експериментирате и да правите нови неща. Не казвайте на приятелите си веднага за големите си планове. Изненадайте ги с резултатите, след като станат реалност.

Близнаци – По-добре е за вас да се движите бавно, стъпка по стъпка. Срещата с приятел ще ви направи много щастливи в края на деня и ще ви разсее от всякакви задължения. Оценявайте такива моменти.

Рак – Съсредоточете се върху нещата, за които сте благодарни, че имате, а не върху нещата, които нямате, но искате да имате. Пребройте вашите настоящи благословии. Ще срещнете човек, когото не сте виждали отдавна.


Лъв – Не е препоръчително да поемате инициативата днес, защото сте малко импулсивни и можете лесно да сгрешите. Оставете се на събитията и ще видите как всичко се развива благоприятно за вас.

Дева – Целият ви фокус на внимание ще бъде насочен върху семейния ви сектор и ще бъдете най-щастливи с любимите си хора. Кажете им колко ги обичате. Никога не предполагайте, че някой знае как се чувствате.

Везни – Днес ще бъде истинско удоволствие да се поговори с вас. Планетите ще ви придадат блясък, който веднага пленява вниманието. Не само вашият чар ще бъде на максимум, но винаги ще намерите правилните думи във всяка ситуация.

Скорпион – Вашите работни задължения не трябва да са преди здравето ви. Днес може да почувствате, че стресът на работното място се отразява на психичното ви здраве или че физическата активност ви уморява. Намерете решение, не пренебрегвайте проблема.

Стрелец – Денят има леко противоречив характер. Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с много неща. Ще успеете обаче, само ако можете реално да прецените действителността и внимателно обмислите предстоящите си действия.

Козирог – Ако имате да решавате много въпроси, се доверете на разума си, но не пренебрегвайте и интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното решение. Не търсете чуждо мнение, за да не се подведете и после да съжалявате.

Водолей – Това ще бъде активен и натоварен ден за вас, но не трябва да се пренебрегвате. Поставете грижата за себе си сред приоритетите си и е особено важно да придадете смисъл на чувствата си.

Риби – Днес потърсете отново себе си. Уединението ще ви помогне за това. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, намерете си развлечение, докато се почувствате добре. Подарете си сами този ден!