Прелестна! Вижте бременната Дженифър Лорънс на червения килим с Лео ди Каприо (снимки)

Всяка жена се разхубавява, когато е в очакване на бебе, но Дженифър Лорънс направо сияе! Актрисата, която съвсем скоро предстои да стане майка за първи път, показа симпатичното си бременно коремче на червения килим. Но кавалер не бе таткото на бебето, Кук Марони, а холивудският чаровник Леонардо ди Каприо.

Звездната дама се появи на премиерата на филма "Не поглеждай нагоре", в който си партнира с Лео и сякаш бе по-красива отвсякога. Бъдещата майка беше заложила на уникален тоалет - дълга, златна рокля на Dior, съчетана с ослепителни обеци и стилна прическа. Тя бе прибрала русите си къдрици на кок, който разкриваше прекрасното ѝ лице. Лео от своя страна заложи на класическо костюм в тъмносиньо.

От визията на Дженифър забелязваме, че бременността ѝ е доста напреднала и вероятно вече е навлязла в третия триместър. Актрисата сама сподели радостната вест, че е в очакване на първа рожба още през септември.

Припомняме ви, че тя е омъжена за Кук Марони от 2019 г. Двамата обаче не афишират отношенията си, а Лорънс прави всичко възможно да запази личното си пространство, особено сега, когато минава през онези толкова специални девет месеца. Самата тя подсказа, че не би показала бебето си публично, когато се появи на бял свят.

Четете още: Нов удар по Кралицата - почина една от най-приближените ѝ дами