Носът на Преслава става все по-тънък и малък, забелязаха наблюдателни фенове на последните снимки на певицата в инстаграм. Те дори отидоха по-далеч и заподозряха, че изпълнителката отново е прибегнала до корекция, година след операцията в Турция. Припомняме, че Преслава бе на курорт в Бодрум преди броени дни заедно с половинката си Павел, но без щерката Паола.

View post on Instagram
 

Освен че се подложи на много разкрасителни процедури в баровския хотел, нищо чудно да е отделила и няколко часа за изтъняване на носа, коментират чалга почитателите.

View post on Instagram
 

Отново ли си си оперирала носа?","защо носът ти е като на Майкъл Джексън?", питат фенове към Преси, но тя не само че не отговаря, но и трие въпросите. Как е изглеждал истинския нос на Петя, както беше рожденото й име лесно може да се види от снимка със сестра й, която не е прибягвала до операции. Дали промяната в лицето на Преслава се дължи на скалпел или просто на фотошоп, Woman.bg не се наема да гадае.

Миналата година носът на Преси бе една от най-коментираните теми, затова тя обясни: „С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото! Дори се наложи да го направя по-рано от предвиденото". По-късно показа клиниката и лекарят, извършил интервенцията.

Четете още: Преслава се подлага на терапия за източване на кръвта в Турция?