Отношенията между някогашните приятелки Галена и Преслава винаги са били гореща тема в попфолк средите. В началото на кариерите си двете дори деляха общ покрив, но години по-късно дружбата им претърпя истински срив. Дълго време се говореше, че те са в открита вражда, но истината май ще се окаже по-различна.

След като преди няколко дни стана ясно, че Галена е болна от новия коронавирус, в медиите бе разпространена информация, заради която колежката ѝ Преслава побесня и се почувства задължена да даде обяснение в профила си в Инстаграм. Според публикациите Преси не се е поинтересувала от здравето на колежката си и дори не ѝ е пожелала бързо оздравяване. След това темата за влошените им отношения отново стана актуална в средите.

Очевидно тези твърдения са огорчили Преслава, защото тя реши да ги опровергае, като сподели следното в социалните мрежи:



Може би двете с Галена отдавна са заровили томахавката и днес, макар вече да не са толкова близки приятелки, си остават колежки, които хранят добри чувства една към друга.

View post on Instagram
 


Четете още: Ивет Лалова с горещи снимки от Италия