Преслава се подлага на терапия за източване на кръвта в Турция?

Певицата Преслава публикува снимки в Инстаграм от турския курорт Бодрум, но не уточни какво прави там. Затова пък Джулиана Гани, която също бе в Бодрум с половинката си – Илиян, издаде тайната.

Джулката сподели в интервю за „България днес“, че всички са се подложили на специални процедури, с които са се подмладили поне с десет години.

View post on Instagram
 

„В хотела, в който бяхме отседнали, ни правиха много процедури. Заредихме се. Засякохме се с Преслава. Едната вечер излязохме с нея и половинката й. Изкарахме си много добре четиримата. Илиян отново ме изненада с много скъп подарък - купи ми гривна, златна, с кристали. Изръси се доста, за да ме направи щастлива”, разказва Джулиана за вестника.

„Вливаха ми витамини и минерали. Оказа се, че имунната ми система е много слаба. На Илиян му казаха, че в организма му има много стрес. И на двамата ни правиха озонотерапия. Източиха ни над 200 мл кръв, обогатиха я с кислород, след това я връщат в тялото. Подложихме се и на други терапии, за които дори не бяхме чували. Правиха ни тестове във вода, в зависимост в какъв цвят се оцвети, ти казват къде имаш проблем”.

View post on Instagram
 

Преслава се върна от Бодрум в страхотна форма, явно процедурите са ѝ се отразили повече от добре.