Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

През октомври ще завиждат на Овните, но да не им пука

Октомври може да бъде важен месец за вашите цели в кариерата, макар че първо ще трябва да подредите някои практически дела. Хороскопът ви показва прекрасен период за дела, които изискват отговорност и дисциплина. Ще бъдете вдъхновени от собствените си идеи. Може да срещнете завистливи погледи на колеги и клюки, но няма да ви пука, защото целта е ясна - реализирането на нови проекти и материално благополучие. Добре е да не се разсейвате от всичко, което е ненужно и да се пречиствате от негативната енергия.



Има много начини да привлечете късмета на своя страна, затова ги използвайте в живота си. Полезно е да планирате всичко до най-малки подробности. Обърнете се към вътрешния си глас, за да не направите грешка и да не станете зависими от собствените си комплекси. Възможно е стари приятели или бивши любими да се върнат отново при вас. Но тук трябва да се вслушате в интуицията.



Намирането на баланс между даване и приемане е много важно този месец, но е възможно голямо изцеление, ако можете да намерите сили в сърцето си, за да простите комуто е нужно. Трудните квадратури на Венера с Плутон и Уран, на 2-ри и 12-и могат да доведат до някои неприятности във вашето партньорство, с аргументи вероятно заради пари или завист, а може би и ревност. Ще трябва да разрешите конфликтите, да създадете уют в дома. Приемете всичко като поредното изпитание на съдбата. Ако останете спокойни, можете да намерите своя път през лабиринта обратно към прошката и хармонията, особено на 15 октомври, когато Меркурий е в хармоничен аспект с Нептун и ви помага да кажете и да направите правилните неща.


Около 21 октомври, когато Венера влиза в тригон с Нептун, може да изживеете вълшебен фентъзи романс и тогава ще имате много причини отново да се усмихнете. Мнозина ги очаква приятно запознаване с романтичен привкус.Трябва да сте повече на чист въздух, да ходите и да се занимавате с активни спортове. Не са изключени проблемите със съня, които могат да се преборят с народни лечебни средства.