Автор
Woman.bg

Принц Филип към внука си Хари: Човек излиза с актриси, не се жени за тях

Интеграцията на Меган Маркъл в британското кралско семейство винаги е била любопитна тема. Бившата актриса е едно от големите изключения в най-известната фамилия, а дали останалите членове наистина я приемат, се оказва много спорен въпрос. На пръв поглед отвън всичко изглежда спокойно, но май принц Хари е трябвало да преглътне някои критики, когато е съобщил на близките си, че отношенията му с Меган са сериозни.



Има един представител на фамилията, който е особено близък с Хари и това е неговият дядо. Говори се, че самият принц Филип се е опитал да разубеди тогавашния ерген да се жени за Меган с думите: „Човек излиза с актриси, не се жени за тях.“ 98-годишният херцог си позволил да отправи препоръката си към Хари, малко след като станало ясно, че звездата от „Костюмари“ ще бъде дългоочакваната снаха. Наследникът обаче този път отказал да се вслуша в думите на дядо си и през май 2018-а двамата с Меган си казаха „Да“.



Принц Филип и любимият му внук винаги са имали много силна връзка. И въпреки, че очевидно не е одобрявал избора за снаха, херцогът успя да се появи на сватбата, макар все още да се възстановяваше от тежка операция на бедрото. Също така той бе от първите членове на семейството, които се запознаха с малкия Арчи.

Любопитен факт е, че още един близък на Хари се опитал да „предотврати“ съюза му с американката. Става дума за брат му Уилям, който му задал въпроса: „Сигурен ли си?“ след годежа.

От кралството все още няма коментар по повод тези изказвания. По-важното обаче е, че Хари и Меган са изключително щастливи заедно и създадоха прекрасно семейство.



Четете още: Тайната на новия пръстен на Меган