Автор
Woman.bg

Приянка Чопра призна: Аз съм ужасна съпруга

Приянка Чопра определи себе си като „ужасна съпруга“, въпреки че е в тази житейска роля едва от няколко месеца. Актрисата призна, че използва тези думи за себе си, тъй като не може да готви. Тя дори предупредила любимия си Ник Джонас, още преди сватбата, че ако е свикнал да похапва домашни вкусотии, приготвени от майка му, трябва да се готви за сериозна промяна, защото Приянка не я бива в кухнята.

„Не мога да готвя и предупредих Ник, когато ми предложи брак. Думите ми буквално бяха: „Слушай, ти си от добро южняшко семейство и имате прекрасен дом, а майка ти приготвя невероятна храна. Трябва да знаеш, че не се жениш за момиче, което е като нея. Мога да правя само яйца, но не се случва често“, признава 36-годишната актриса.



За щастие, Ник който е с цели 10 години по-млад от съпругата си, съвсем не се е притеснил от липсата на кулинарни умения. Той също не се завърта често край печката, така че двамата постигат чудесно разбирателство относно храната.

Вече е ясно, че Приянка и Ник няма да бъдат тандем в кухнята, но 26-годишният певец споделя пред медиите, че много би искал да запишат дует, защото намира гласа на любимата си за невероятен. Ник Джонас открехва завесата, като разкрива, че в техния дом постоянно звучи музика и двамата танцуват често.

„Засега се наслаждаваме на първите месеци от семейния живот, тепърва предстои да видим накъде ще ни отведе той“, заявява щастливо певецът.

Четете още: Защо Лео излиза само с жени до 25 години?