Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Приятна изненада дебне зад ъгъла Козирозите

Овен – Благоприятен ден. Много от вашите начинания ще са успешни. Могат да се появят проблеми в отношенията, но те бързо ще отминат. Общуването със стари приятели ще ви зарадва. Възможно е да получите добри новини.

Телец – Подхождате практично към обстоятелствата, което ще ви помогне да решите много проблеми. Денят е благоприятен за различни контакти, общуване, работа с документи, учене. Излишната нервност не може да бъде избегната.

Близнаци – Звездите ви съветват да общувате повече, да се срещате с приятели. Денят е благоприятен за интелектуални занимания и работа. Подхождайте рационално към всичко и ще имате успехи.

Рак – Днес ще откриете възможности там, където другите не виждат. Ще бъдете малко по-сантиментални и уязвими, внимавайте с кого и колко сте близки, не споделяйте тайни. Може да откриете за някого, че не е човекът, за когото го мислите.



Лъв – В работата сте взискателни към себе си и не оставяте нещата, които сте поели, докато не ги завършите. Сега сте изпълнени с много енергия, така че имате нужда от физическа активност и движение. Не се ядосвайте за дребните неща.

Дева – Днес трябва да сте готови да удържите на думата си, за да не разочаровате тези, които вярват във вас безрезервно. Направете точно това, което сте обещали. Покажете на хората със собствен пример как трябва да се държат.

Везни – Денят е много подходящ за участие в социални събития, срещи с приятели. Може да поемете инициативата и вие и да организирате разни мероприятия. Усещате огромен творчески потенциал, пълни сте с идеи и енергия.

Скорпион – Не бързайте с реакциите си. Всяко ваше действие трябва да бъде внимателно анализирано и обмислено. Само така няма да съжалявате по-късно. Не позволявайте да нарушават личното ви пространство.

Стрелец – Звездите ви съветват сега да не харчите пари за спонтанни покупки, по-добре е да ги отложите за по-важни неща. Хората наоколо ще ценят мнението ви, ще се вслушват в приятелските ви съвети.

Козирог – Денят може да започне с малки затруднения, но после нещата тръгват напред. Нищо не може да застане на пътя ви, когато имате цел пред себе си. Днес ще останете приятно изненадани от някого – мил жест, добра дума или друго.

Водолей – В любовта ставате по-чувствени, партньорът ви ще бъде приятно изненадан. Свободните представители на вашия звезден знак да се оглеждат внимателно - може би късметът ще им се усмихне и на тях.

Риби – Добър ден за укрепване на отношенията със семейството и приятелите, както и за помирение. Не трябва да проявявате нетърпимост към мнението на другите, дори и те да не са съгласни с вашите възгледи.

Четете още: Седмичен любовен хороскоп за всяка зодия (20-25 октомври)