Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Приятни изненади очакват Овена. Козирози, време е за любов

Огледалото е символ на този ден. Всички събития, които ще се случат директно с нас, ще служат като своеобразно отражение на нашата дейност и поведение. Истинското лице на вътрешната ни същност ще бъде показано на всеки от нас.

Овен – Вие не се стремите да промените нещо, но самите промени ви намират. Например телефонно обаждане може напълно да промени плановете ви за деня. Или неочаквана среща ще ви отведе до място, където не сте мислили да бъдете.

Телец – Демонстрирането на твърдостта на позицията си и упоритостта пред другите е нежелателно, гъвкавият подход ще доведе до по-добри резултати. Способността да правите компромиси ще ви бъде от полза.

Близнаци – Емоциите стават по-интензивни, дори малките неща могат да ви раздразнят. В отношенията с другите можете да бъдете избухливи, непокорни и склонни да преувеличавате. Възможно е близък приятел или роднина да стане източник на неприятности.

Рак – Вие сте спокойни и донякъде бавни. Това е добър ден за планиране напред. Усещате добре посоките на бъдещо развитие, гледате реалистично на обстоятелствата, претегляте всички плюсове и минуси, така че всичко планирано лесно ще се сбъдне.

Лъв – Опитайте се да не усложнявате нещата повече, отколкото вече са. Може да влезете в неудобен спор или кавга с близък човек. По-лесният и спокоен път е правилният. Отпуснете се и не приемайте нещата твърде сериозно.

Дева – Това е добро време за практическа работа около дома, можете да помислите за започване на ремонт, актуализиране на интериора, закупуване на нови мебели. Звездите ви съветват да се грижите за здравето си. Обърнете внимание на сигналите на тялото.

Везни – Някой може да постави повече изисквания към вас, като усложни деня ви. Можете да поемете допълнителни отговорности, но не за сметка на собствените си интереси. Вземайте решения въз основа на желанията на сърцето си, а не на очакванията на някого друг.

Скорпион – Не мислете твърде далеч напред. Погледнете текущата ситуация от настоящата гледна точка, защото не можете да предвидите как ще се развият нещата в бъдеще. Всичко с времето си. През втората част на деня ще сте в добро настроение.

Стрелец – Днес е идеален ден за релакс и почивка. Спокойната атмосфера ще ви позволи да се съсредоточите върху личния си живот и нещата, които са важни в живота ви. Напоследък работите на пълни обороти и семейството ви може да се е почувствало малко пренебрегнато напоследък.

Козирог – Искате повече от едно нещо наведнъж и просто не знаете как да го направите. Ще постигнете целта по-бързо и по-успешно, ако решавате по един проблем. Следобед не правете нищо сериозно, отпуснете се и се наслаждавайте на деня. Вечерта е създадена за любов.

Водолей – Преобладаващото настроение днес ще бъде смесица от противоречиви енергии. Един от начините да облекчите стреса, който може да почувствате, е да подходите към живота по по-игрив начин и да се опитате да разведрите ситуацията си.

Риби – Емоциите ви днес ще бъдат в абсолютна хармония със заобикалящата ви среда. Можете дори да се почувствате като медиуми. Насърчавайте другите да бъдат също толкова ентусиазирани от живота, колкото и вие.