Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Приятни мигове за Везните

Овен - Ако тези дни сте били в конфронтация с някого, твърде е възможно днес противоположната страна да вдигне бял флаг и да потърси извинение. Тези, които имат стабилни връзки, ще се радват на хармония и взаимно разбирателство.

Телец – Силно препоръчително е днес да се отдадете на почивка - без физическо натоварване, без досадна работа. Прекарайте времето си с приятели или семейството. Отдайте се на приятни и положителни емоции в компания на близки хора.

Близнаци – Днес ще успеете да видите света от към своята светла страна. Ще се изпълните с позитивни мисли и нови желания. Прекрасно време за любов. Чувствата ви са толкова дълбоки, че здравият разум сега кротува.

Рак
– Време е да се отървете от всички безполезни и безинтересни неща. В личните ви отношения може да се появи напрежение, но ако изберете пътя на мирните преговори, лесно можете да се отървете от всички проблеми.



Лъв – Днес ще бъдете лесно обидчиви и уязвими. Опитайте се да обръщате по-малко внимание на критиките и забележките на другите. Противопоказни са големите натоварвания на гръбнака и сърцето. Ето защо спортът и физическата работа са напълно изключени.

Дева – Когато силно спорите с другите по различни теми, започвате да изглеждате мнителни и слабоволеви. Старайте се да правите отстъпки за партньора си по-често. Разбира се, те могат да бъдат доста малки, но ще дадат възможност да поддържате връзката си в хармония.

Везни – Повечето от вас ги очакват приятни мигове. Вашите находчивост и естествен чар ще ви помагат в общуването, ставате доста убедителни. Съветът към вас е да бъдете много разумни, за да не се обвинявате след това, за това, което се случва.

Скорпион – Днес имате прилив на оптимизъм и физически сили. Вашата сексуалност е доста засилена. Не крийте страстта си, дайте воля на чувства си. Но бъдете внимателни, страстта може да прелее и да направите нещо лекомислено!



Стрелец – Някои от вас наистина ще разберат, че любовта може да дава крила. Възможна е внезапна романтична среща, която ще донесе много положителни емоции. Ако се налага и вие можете да подтикнете обстоятелствата, за да се случат нещата.

Козирог – Стремете се да изживеете този ден безконфликтно. Приветстват се срещите с противоположния пол с романтична окраска. Доброто настроение ще ви придаде чар и ще ви направи привлекателни.

Водолей – Старайте се да запазите баланса - отделете време за текущите задачи, а останалото време посветете на близките си. Помнете, че в любовта няма нищо невъзможно и забранено. Ако поемете инициативата, много скоро може да изживеете нещо вълнуващо.

Риби – Днес ще можете лесно и бързо да реализирате набелязаните задачи. Денят ви насърчава да бъдете честни, искрени и проявяващи разбиране към партньора си. Мнозина ще изживеят своите щастливи минути.