Очевидно драмите в „На кафе“ са твърде дълбоки, а обстановката - тягостна, след като по никое време най-дългогодишната водеща Гала си взе почивка и отпраши на морето, пиша Hotnews.bg Тя пусна няколко снимки от красиво крайбрежие, без да уточнява къде се намира. Същото направи и половинката ѝ Стефан, който използва отпуска, за да се научи да кара сърф. По същото време дъщерята на Гала - Мари Константин, се регистрира от Царево, но дали тя е с известната си майка, Hotnews.bg не се наема да гадае.


Докато водещата я няма, освен предварително записани от нея срещи, вървят и разговори с гости в ефир, в които се пробват две от репортерките на предаването – дъщерята на Иво Танев - Албена, и Ася Енева.


Явно е, че двете не могат да заемат изцяло мястото на титулярката, но очевидно в предаването ще има промени през есента и те може би включват даването на по-голяма роля на младите репортерки за сметка на поизчерпаните панелисти и Гала.


Тя очевидно е на прага на силите си след скандала с Ева Веселинова и затова е решила, или пък е била пратена в неочаквана ваканция малко преди предаването да спре за традиционната лятна отпуска, каквато има всяка година. Все пак плевенчанката от утре отново ще е на екран, но докога, само времето ще покаже.



Четете още: Къде изчезна Гала и защо днес не беше в ефир?