Прочут руски медик: Ето двете съставки, които ще ни спасят от коронавируса (Видео)

През последните дни потребители на социалните мрежи трескаво споделят видео, в което прочутият руски лечител Олег Генадиевич Торсунов разкрива в лекция двете съставки, които могат да преборят коронавируса.

"Вирусът, който сe разпространява по света, наистина е опасен. Опасността е в това, че той ограничава възможността на организма да се съпротивлява на бактериалната бронхопневмония", казва Торсунов, автор на уникални оздравителни методи, известен и със своите скандални обвинения на в сектантство и измами, идващи от противници на алтернативната медицина.

"Самият вирус не убива човека, убиват го бактериите, които се размножават в организма след заразата. При това тези бактерии могат да се размножават много бързо. Например, сяда човек в самолета, заразен преди 7 дни. Инфекцията вече е преминала в бактериалния си период. За три часа полет той може да получи оток на белите дробове. Но аз пътувам в самолетите дори без маска, тъй като винаги нося в себе си джинджифил", смело признава специалистът.

"Имам добра новина за вас. Този вирус се лекува лесно с отвара от джинджифил и куркума. Ако пиете лека отвара от малки парченца от корен на куркума или джинджифил с мед, никога няма да се разболеете. Сега организаторите на тази лекция ще минат по редовете и ще ви раздадат джинджифил", продължава лекторът.

Торсунов уверява присъстващите в залата, че дори и клечката, на която са прикрепени парченцата джинджифил, е прочистена от всякакви замърсявания, вслучай че има такива. И това е благодарение на изумителните качества на джинджифила да убива всякакви микроорганизми. "Трябва да свикнете да ядете джинджифил", допълва той.

"Смъртността от този вирус е 5 процента. 5 от 100 души умират, а 10 от 100 се намират в тежко състояние, уточнява Торсунов. "Смучейки в момента джинджифила, вие си доставяте нужната профилактика срещу коронавируса и редица други болести", уверява още лечителят.

Още подробности от лекцията на Олег Торсунов може да видите във видеото:

Четете още: Коронавирусът е опасен за хора с тези заболявания