Автор
Христина Кирилова

Просто прелестни: Вижте първи снимки от тайната сватба на Тото

Тото може да е от най-обичаните български рапъри, но определено се старае да запази личния си живот извън светлините на прожекторите. Така той стана баща цели два пъти, като любимата му Кристин успя са скрие бременността си до самия край. За появата на двата малчугана - момченце и момиченце се разбра много след ражданията.

Сега пък Тото и очарователната блондинка се и ожениха тайно. Явно тържеството е било в тесен семеен и приятелски кръг, тъй като за него така и не се разчу предварително. За щастливото събитие научихме единствено от профилите в социалните мрежи на двойката.

View post on Instagram
 

В неделя Тото публикува снимка, от която стана ясно, че с Кристин са си казали "Да". Малко преди това бе и рожденият ден на изпълнителя, а очевидно подаръкът за него е било именно сватбеното тържество.

Двамата са отпразнували любовта си в ресторант на брега на язовир Пасарел, без много шум и суета. За момента снимковият материал от сватбата е оскъден, като Тото е публикувал само един кадър със съпругата си и вероятно приятелската им двойка, които са били кумове. Останалите снимки са публикувани от техни приятели и не бихме могли да подминем невероятната визия на булката, която е избрала приказна рокля за големия ден.

View post on Instagram
 

На тържеството, разбира се, не е липсвала и музика на живо, като специалните изпълнения са били от Невена Цонева и Борис Солтарийски.

Четете още: Това ли е новият мъж до Шакира?