Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Пълен хороскоп за юни за Везни - започвате нов етап от живота си

Везни, този месец хич няма да ви е скучно ... Очакват ви нови емоции, които ще ви накарат да видите живота с различни очи и по всяко време ще имате нужда от подкрепата на хората, които обичате и които са вашето убежище.
Меркурий ще започне ретроградно движение във вашият сектор на работата на 18 юни и ще ви донесе забавяне в сроковете, доставките, недоразумения с персонала, колегите, сътрудниците и бизнес партньорите, което значително ще ви забави при изпълнение на планираните задачи. Ситуацията на работното място ще бъде напрегната. Имайте предвид, че ви гледат внимателно и ви оценяват. Бъдете точни и спазвайте сроковете. Най-малката грешка може да ви излезе скъпо. През юни участието във финансови операции, инвестирането на пари и други финансови транзакции не е добре дошло. Нежелателно е да купувате скъпи неща.


Този месец идва с две затъмнения – лунно (на 5 юни) и слънчево (на 21 юни). Не забравяйте, че не трябва да поемате ненужни рискове както в деня на затъмнението, така и в дните преди и след него.
Квадратурата на Венера с Марс в началото на месеца, ще ви донесе по-сериозни разногласия с любимия човек. Ще почувствате, че ви липсва подкрепа и че непрекъснато сте обект на критики от страна на партньора си. Любимия човек ще негодува и обвинява, че сте егоисти и не искате да се приспособите към неговите нужди. Ще има и прояви на ревност в някои отделни случаи. През втората половина на юни връзката ви с партньора ще стане по-стабилна, ще постигнете разбирателство и ще се окуражавате взаимно. Свободните представители на знака ще могат да осъществят запознанство чрез делови (служебни ) контакти.


Квадратурата на Слънцето с Марс и Нептун, минаващи през сектора на вашето здраве през първата десетдневка на юни, ще донесе спад в имунитета и склонност към възпаления и алергии, а също така са възможни смущения в работата на жлезите. През втората половина на месеца ще имате вариране на кръвното налягане. Вашата диета трябва да включва храни, които съдържат фибри за по-добро храносмилане и витамини.