Автор
Woman.bg

Пълнолуние в Стрелец: Време за промени и сбъдване на желанията

На 17 юни в 11:32 ч. българско време настъпва пълнолуние в Стрелец с особено мощно влияние върху мислите и действията ни.

Времето на пълната луна е най-напрегнатото в лунния месец. Въздействието му започва да се усеща три дни по-рано. Слънцето и Луната се намират насреща в знаците Близнаци и Стрелец.

Периодът е съпътстван с кризисни моменти, които най-ясно ще ни разкрият пътищата към правилния избор. Това е период, в който всичко скрито излиза наяве. Време на равносметка, даваща ни стимул към промяна в положителна посока.

Пълнолунието е свързано със зодиакалната ос Близнаци-Стрелец - два знака, които са противоположни в зодиака, но заедно представляват двата полюса на една и съща енергия. Това са знаци на интелектуалната стихия, те обичат развитието, надграждането и усъвършенстването. Докато Близнаците са първенци на логическата мисъл, то Стрелците се отличават с по-изразената си интуиция и философска мисъл. Затова и през този период ще почувстваме желание да търсим истината и шанса, благодарение на силната си интуиция, да я намерим. Ще бъдем отворени към идеите и на другите.

Пълнолунието в Стрелец носи силен авантюристичен заряд в себе си. Така че не се учудвайте, ако ви сполети жажда за приключения и пътешествия. Възможно е да се окажем на кръстопът, в който ще ни е нужна порядъчна доза находчивост и смелост, за да вземем решения, които да ни освободят от някои тежести и ангажименти с негативно влияние върху нас.

С други думи пълнолунието в Стрелец ще разтърси до основи сивото ни ежедневие. Ще влее нова жизненост, оптимизъм и светлина в тунела. Ще ни отвори очите и сърцата за красивото, истинското и стойностното в човешкия живот. Въздействието му ще бъде най-силно в периода от 16.06 до 18.06.

Било чрез някакво събитие, или преживяване, пълната луна в Стрелец ще ни помогне да осъзнаем, че някъде там, навън, съществува нещо различно от рутината, и то наистина си заслужава!

Ето защо, ако някой има желание да почувства промяната, сега е моментът за действие и борба с всички ограничения и бариери. Звездите обещават успех в начинанието. Важно е обаче, да осъзнаем, че всичко зависи от нас самите. Като първа стъпка е достатъчно да изхвърлим всички страхове и съмнения в себе си, и да се гмурнем смело към онова, което винаги ни е карало да се чувстваме щастливи.

Пълнолунието обаче не е в благоприятен аспект с планетата Нептун, което означава, че лесно можем да влезем в заблуда. Затова бъдете бдителни и не се доверявайте на всеки.

Ако сме готови за промяната, енергията на Стрелеца ще ни заведе на точното място в точния момент. Времето е изключително подходящо за постигането на нови знания, за разширяването на кръгозора и общата култура, за пътешествия и духовни прозрения. Колкото повече се впускаме в новото и различното, толкова повече ще бъдем удивени от собствените си способности и качества. Разковничето е вярата в себе си и никога да не се отказваме от мечтите и целите си, особено в период като този!

Четете още: Съвети от мъдреците за щастлив живот!