Автор
Десислава Недева

Пълнолунието е във Водолей, а изненадите нямат край

Пълнолунието във Водолей, което ще се случи на 3-ти август, точно в 18:59 ч., ще бъде в напрегнат аспект с Уран. Тази небесна конфигурация ще предизвика неочаквани обрати и интересни събития в нашия живот. Време е да покажем колко сме адаптивни и гъвкави в приемането на новите условия, без да поемаме излишни рискове и да взимаме важни решения.

Всяко едно Пълнолуние е време, в което емоциите и инстинктите ни достигат своя върхов момент и можем спокойно да разчитаме на тях, особено когато решаваме проблеми свързани със семейството и личните взаимоотношения.



Орбисът на квадратурата между Луната и Уран е по-малко от един градус, което прави неговото въздействие изключително мощно и осезаемо. Всички ще бъдем по-емоционални и нервни от обикновено, а неочакваните промени и странни събития ще засегнат най-вече женското съсловие. Поради непредвидените обстоятелства, в които ще се наложи да живеем, е възможно да се повиши нашата тревожност, да станем по-разсеяни и дори да изпаднем в лека депресия. Напрежението между Луната и Уран се изразява в натрапчива нужда от външна стимулация, необходимост от независимост, бунтарски изблици и безразсъдни действия. Но точно по това Пълнолуние не е никак подходящо да поемате каквито е да рискове и да взимате важни решения за бъдещето си. Единственото, което можете да си позволите да направите, е да се нагодите според обстоятелствата, без самите вие да сте инициатори на промените. Хаосът, който може да последва от амбициозната ви натура, ще бъде наистина труден за овладяване. Затова по-добре се въздържайте от демонстриране на лидерските си умения.



Най-добрият начин да блеснете в тези смутни времена е като покажете колко широко скроени и адаптивни можете да бъдете. Осланяйте се на инстинктите и бързите си рефлекси и няма да сгрешите. Единственото, което ви остава да направите, е да хванете гребена на вълната и да се понесете върху нея. Не предизвиквайте вие вълнението, а го използвайте мъдро и разумно. Тогава пред вас ще се разкрият неподозирани възможности, за които винаги сте мечтали, но със собствен труд и усилия никога не сте успявали да ги получите.

Много от вас ще започват нови романтични връзки и то с доста различен от вас човек, вероятно от друг етнос, култура или религия. Не се увличайте прекалено, защото е възможно отношенията ви да прекъснат също толкова внезапно, колкото са и започнали.



Само пет часа след самото Пълнолуние, Меркурий ще застане в точна опозиция със Сатурн. Това означава, че започват сериозните разговори, задълбочените мисли и важните преговори. За жалост те ще бъдат придружени с отлагания, слаба концентрация, трудности в общуването и липса на консенсус. Ще се чувстваме тъжни, депресирани и самотни, защото сме позволили на съзнанието ни да бъде настроено песимистично и да се страхува от всичко, което се случва наоколо. Да, времената са трудни, но трябва сами да се справяме с несгодите, а отчаянието няма да ни помогне с абсолютно нищо. Дори напротив, може само и единствено да влоши още повече нещата. Обърнете се към себе си, отдайте се на медитация или изучаване на материи, които са ви интересни, особено ако са свързани с окултното или метафизичното. Ще откриете много смисъл и истини за себе си, което ще ви помогне да излезете от омагьосания кръг на негативното мислене и неувереността, която блокира жизнената ви енергия, волята за успех и скритите таланти, които притежавате.

Четете още: Кой е перфектният мъж за вас според зодията