Автор
Десислава Недева

Пълнолунието в Близнаци ще донесе драматични промени за тези 4 зодии

Пълнолунията са наистина важни събития в астрологията, тъй като притежават свойството да канализират случването на шокиращи обрати и внезапни промени в нашия живот. Ето защо Пълнолунието в знака на Близнаците, което ни очаква на 30-ти ноември и което също така ще бъде съпроводено с лунно затъмнение, ще има такъв широк отзвук върху всички хора на Земята. То ще ни застави да слеем логическото си мислене с нашата емоционалност и вродена интуиция за нещата. Най-много драма в живота си, могат да очакват представителите на тези четири зодии, чиито мисли и чувства ще бъдат поставени на сериозен тест. Вижте кои са те:

Близнаци

Това е първото лунно затъмнение, което ще се случи в рамките на вашия знак през последните 20 години. Ето защо неговият ефект ще се отрази двойно по-осезаемо върху живота ви, отколкото на останалите зодии. Изключително важно ще бъде да се научите да слушате основно сърцето си, когато преминавате през този нелек период на жестока трансформация. Отдавна не сте поставяли личните си нужди на първо място и сега е времето да преосмислите своите приоритети и да започнете да обичате себе си повече. Позволете си да се поглезите, да задоволите всички свои капризи и изисквания и тогава ще разберете как можете да блестите със собствена, а не само с отразена светлина.



Дева

Вниманието ви е насочено изцяло към някакъв голям проект в работата и това Пълнолуние в комбинация с лунно затъмнение ще преобърне изцяло професионалния ви живот. Очаква ви заслужено повишение, тъй като най-после сте се престрашили да заявите колко отговорно приемате всяка една задача и да докажете на себе си и на останалите, че сте наистина добри в това, което правите. В резултат на което хората успяват адекватно да оценят талантите ви и да забележат приноса, който имате за успехите на организацията. Не бъдете скромни и срамежливи, а с охота приемете даровете, които ще се изсипят върху вас в края на месец ноември.



Стрелец

Вие сте една от най-свободолюбивите знаци от зодиака и като такъв можете да бъдете изключително нерешителни, когато става дума за сериозно обвързване. Катаклизмите, които ще преживеете по време на Пълнолунието в Близнаци в края на месеца и вътрешната трансформация, през която душата ви ще премине, ще ви накара да се замислите по повод отношението ви към дългосрочното вричане във вярност с човека, в когото сте наистина до полуда влюбени. Успешните връзки изискват работа, а вашата в случая се изразява в победата над страха ви от обвързване. Когато го постигнете, тогава ще създадете своята мечтана връзка. Ще разберете, че приключенията не свършват с подписа в гражданското, а напротив, те тепърва предстоят, особено ако знаете как успешно да комуникирате своите нужди и желания.



Риби

Това лунно затъмнение ще рефлектира най-силно върху отношенията ви в семейството, дома и ще засегне спомените ви от миналото. Това са едни от най-чувствителните и емоционални теми във вашия живот. Фокусът сега ще бъде върху изграждането на нова връзка със самите себе си и с овладяването на вашата вродена тревожност. Няма да е лесно, затова отделете време за разпускане, за да не прегреете. Поглезете се с хубава храна, любимите ви сладкиши и си подарете малко време, което да прекарате, както вие сметнете за добре. Ще видите как след няма и седмица ще се почувствате кат нов човек, който е готов да спечели всяка една битка, в която животът го въвлича.

Четете още: Тези 5 зодии ще са истински късметлии в любовта през 2021-ва