Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Пълнолунието в Риби днес сбъдва съкровени мечти

Пълнолуние на 21 септември в 02:56ч в знак Риби. Пълнолунието (по оста Дева/Риби) се издига в деня преди есенното равноденствие, което ще се проведе на 22 септември.

Пълнолунието засяга всеки по свой начин. Но определено няма да е лесен ден. Бъдете търпеливи и силни. Рибите са чувствен знак, който контролира емоциите. Дева е материалистичен знак, който се характеризира с прагматизъм. Ще бъдем повлияни от духовното и материалното едновременно. Задачата на това Пълнолуние е да намери баланс между тези две сфери.

Днес енергиите на деня могат да ви изкушат да проявите не най-добрите си черти на характера. Но ако приемете всичко съзнателно, тогава е доста лесно да се справите.
Просто гледайте към какво ви провокират събитията от деня. Изкушенията са различни, но на които първо трябва да се научите да устоявате.
Със съзнателния контрол върху емоциите и действията ви идва Духовната сила.

Пълнолунието в Риби ще ни отведе в света на мечтите. Максималният импулс ще бъде получен от хора с творчески професии, които търсят вдъхновение. Подходящо време за активиране на проекти, свързани с творчеството, киното, изкуството.

Ако вече знаете целта си, тогава днес е достатъчно да кажете на Вселената за намерението да я осъществите. И необходимите врати ще започнат да се отварят пред вас, хората и Учителите, от които се нуждаете, ще дойдат.

Помощта ще дойде под формата на съвети от вашите ангели пазители. Най-важното е да се научите да ги чувствате и разбирате, а не да ги пренебрегвате.

На Пълнолуние не се препоръчва да заемате и давате пари на заем, да напускате работа, да се извършват хирургични операции, да се вадят зъби. Не планирайте нищо важно, съществува риск от нарушаване на плановете или радикална промяна.

Този период ще бъде благоприятен да се освободите от всичко старо и ненужно. Може да е токсична връзка, която отдавна търпите или работа, която не ви носи удовлетворение. Пълнолунието е добър момент за вземане на важни решения, въпреки че все още не е време да започнете активни действия. Необходимо е психически да се подготвите за промяната.