Първолаците на звездите: ето кои ВИП майки заведоха децата на училище (снимки)

Първият учебен звънец удари и сега е време децата да се завърнат в класната стая, а за други - да прекрачат за пръв път прага на училището. И тази година първият учебен ден се оказа специален за много родни звезди. Вижте кои са те и къде учат наследниците на популярните българи:

За Ивайло Захариев тази година 15-и септември е двоен празник. Той вече е татко на двама ученика, след като по-малкият му син влезе в класната стая за първи път. Актьорът сподели, че мъникът вече е получил бисквитка от класната си:

View post on Instagram
 

"Личи ли, че тазгодишният ми първолак си напълни бузките с бисквитката от новата му госпожа? Вече с двама ученика си е друго".

Синът на доктор Енчев Филип бе изпратен от майка си Теди Велинова, а синът на Деси Цонева вече е достатъчно голям сам да се грижи за себе си в училищния двор.

View post on Instagram
 


Специално от Камбоджа, където снима „Сървайвър“ се прибра и Ваня Джаферович. Няколко дни, след като децата му го посрещнаха на летището, той пък изпрати дъщеря си на училище. Тя ще бъде в трети клас.

View post on Instagram
 

Неда Спасова, която помним от „Откраднат живот“, няма още свое дете, но преживя 15 септември с племенницата си, която освен че е първокласничка, има и рожден ден и става на 7 години. Ромина Андонова, която е панелистка при Гала, не можа да присъства на празника заради работата си. Синът на жената на Башар Рахал Райна Караянева също тръгна за първи път на училище в центъра на София и участва в сутрешния блок на национална телевизия, където показа, че възпитанието му доста куца. Хлапето бе троснато и намусено към репортерката, така че думата взе майка му.

View post on Instagram
 

Тази година Диляна Попова също се присъединява към звездните родители, които изпращат първолак на училище. Очарователният Борил, който е плод на любовта ѝ с Асен Блатечки днес тръгна на училище и вече знаем, че е в "Б" клас и е приет в Музикалното училище.

Дъщерята на Гери Турийска също е първи клас тази година и звездната дама не пропусна да отбележи този важен момент с думите:

Любимата на Васил Мавриков пък изпрати третото си дете за пръв път на училище с думите:

Цвети Разложка също влезе в отбора на майките с ученици:

И водещата на "Търси се", Меги Димчева, изпрати ученик днес с прекрасно пожелание:

Четете още: Преслава на седмото небе от щастие, ето какво се случи (снимка)