Автор
Антония Дамянова

Пътешественик във времето каза кой град през 2023 г. ще бъде напълно изтрит от лицето на земята

Мистериозен мъж, известен с прозвището Time Voyager, твърди, че знае за тъжната съдба на няколко държави и отделни градове. И първото от селищата ще бъде унищожено догодина, пише Wday.ru.

Time Voyager твърди, че е пътешественик във времето. Мнозина са скептични относно подобни твърдения. Но има стотици хиляди хора, които вярват в това.

Все още има много легенди за пътуването във времето. Феновете на тази теория от време на време намират доказателства, че преместването между векове и дори хилядолетия е реалност.



Има и други индикации, че някои хора може наистина да са пътували до бъдещето или миналото.

Що се отнася до Time Voyager, той все още не е показал физически доказателства за своите пътувания. Но прогнозира какво ще се случи в много близко бъдеще. Въпреки че „предсказва“ не е съвсем точната дума тук. Той твърди, че е видял тези събития с очите си.

В един от последните си видеоклипове пътешественикът обяви, че през 2023 г. жителите на Нидерландия чакат две значими събития, които могат радикално да променят живота на цялата планета.



На 4 януари 2023 г. в тази страна ще бъде открит бункер, съдържащ тайните на древните цивилизации, а на 28 април 2023 г. Амстердам ще бъде ударен от метеорит, който ще унищожи по-голямата част от града и той на практика ще бъде „изтрит от лицето на земята“.

Някои коментатори осмяха това видео. Друга част обаче сериозно се замислиха. Светът е станал толкова непредвидим, че можем да повярвате на абсолютно всичко.

Във всеки случай посочените дати вече са много близо, така че дали това, което пътешественикът казва е вярно, или не, ще разберем съвсем скоро.

В допълнение към прогнозата за Амстердам, Time Voyager твърди, че Австралия може да се сблъска с блокиране, „по-тежко отколкото по време на пандемията“ в близко бъдеще поради нова епидемия, която ще започне вследствие изменението на климата. Той също така вярва, че Антарктида скоро може да стане обитаема за значителна част от човечеството.

Четете още: Пътешественик във времето твърди, че е заседнал в 2027 г. след апокалипсис. Праща видеа оттам...