Автор
Мария Здравкова

Пътешественик във времето разкри колко държави ще има в света през 2987 г.

Днес открехваме завесата към мистериозната тема за пътуването в бъдещето. Напоследък в интернет може да попаднете на много информация за хора, които твърдят, че идват от друго време. Дали да им вярваме или не е отделен въпрос, но няма как да отречем, че подобни теми мигновенно привличат нашия интерес.

В руски сайт попаднахме на материал, в който се разказва за човек, който твърди, че пристига от 2987 г. По думите му неговото приключение започнало през 1987 г. в тогавашния СССР. Тогава група учени изпратили него и още няколко души назад във времето, за да поправят някои грешки. Оказало се обаче, че не всичко минало по план и мъжът се оказал в бъдещето.

По-интересно е какво разказва пътешественикът във времето за бъдещето на човечеството. Хората на бъдещето са неузнаваеми - изглеждат като роботи и не ходят, а се местят във въздуха, разказва човекът.

Една от хубавите му новини е, че през 2987 г. хората вече ще могат да пътуват лесно до Марс, който между другото ще е напълно изучен и устроен за живот.

А какво се случва на Земята по това време? Мъжът разказва, че тогава ще има само 4 държави - Азиатска федерация, Съветски съюз, Америка и РА (неуточнена абревиатура).