Димитър Рачков, който през последните две години неволно предизвиква силен интерес към личния си живот, благодарение на връзката си със скандално по-младата от него Анита, допусна жесток гаф.

Актьорът бе предизвикан от своя колега Бойко Кръстанов да изреди трите най-важни неща в живота си и се оказа, че младата му изгора съвсем не е сред тях. Отговорът на Рачков буквално е:

Моите три страхотни неща са: първо - моят страхотен син, второ - страхотният екип и работата, която работя, и трето - страхотната природа, която ни заобикаля, нашата страна".

View post on Instagram
 

Вероятно пропускът не е умишлен, но явно Рачков вече е свикнал с присъствието на Анита в живота си и периодът на голямото влюбване е отшумял.

View post on Instagram
 

Поводът, заради който Кръстанов призова Рачков да направи своята мини класация, е спектакълът му "Всички страхотни неща". Самият Бойко споделя, че неговите три най-страхотни неща са ските, джакузито и терлиците. В неговия топ 3 също не намираме женско име, което вероятно означава, че той в момента е необвързан.

Четете още: Илиян с жесток удар по Джулиана Гани