Радина Кърджилова май очаква трето дете, след като само преди десетина месеца роди втория си син – Йоан. Актрисата, която иначе има способността да отслабва със скоростта на светлината, вместо да се вталява след раждането, от около два месеца е започнала да напълнява. Нищо чудно скоро да дари с още един наследник мъжа си Деян Донков, пишат от Hotnews.bg.

Напоследък Радина Кърджилова изглежда не просто леко наедряла, а направо бременна в началото на втория триместър. Това личи от снимки, които актрисата е публикувала в социалните мрежи. Промяната във фигурата ѝ е осезаема дори когато се снима в широко яке. Любопитно е, че през лятото звездата бе далеч по-слаба в сравнение със сега, отбелязват още от медията.

View post on Instagram
 

Близки до актрисата твърдят, че тя кърми своя син Йоан, което според експерти това води до прибиране на корема. Коремчето на Радина обаче не само че не се е прибрало, ами дори е наедряло. Фенове на Кърджилова са единодушни, че независимо от причината за напълняването ѝ, сега тя изглежда по-добре от всякога.

И ако подозренията на последователите се окажат верни, това ще бъде трето дете на звездата и нейния партньор Деян Донков.

View post on Instagram
 

Първият син на двойката – Христо, се роди през юни 2016 г., а Йоан се появи на бял свят през март 2021 г.

Деян има и още един син от предишна връзка. Негова майка е актрисата от Военния театър – Анастасия Ингилизова. Момчето носи името на баща си и вече е тийнейджър. Макар да не живее с майка му, Деян се грижи за него всеотдайно, а Радина и Анастасия са близки приятелки от години.

Самата Кърджилова никога не е криела страстта си към голямото семейство и желанието си да има много деца. Тя е от жените, които не мислят, че децата пречат на кариерата. Дори напротив. Дават стимул, радост и вдъхновение. Мечтата си за голямо семейство Деян също често е споделял. Е, дали двойката ще сбъдне общия си съкровен блян за многолюдна весела фамилия, предстои скоро да разберем.

Само преди броени часове пък щастливата майка сподели очарователни кадри с малкия Йоан, сгушен в обятията ѝ.

View post on Instagram
 


Четете още: Галя от Сатен разгорещи мрежата със секси клинче (Снимки)