Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Радост за Девата, специален ден за Рака

Овен – На работното място трябва да се организирате и да свършите възможно най-бързо поставените задачи. Старайте се да изглеждате зашеметяващо, когато излизате, особено тези, които търсят партньор.

Телец – Вероятно сега е най-доброто време да вземете важни решения. Изградете всеобхватни и смели планове, защото скоро ще можете да ги реализирате. Звездите казват обаче, че не трябва да предприемате прибързани действия.

Близнаци – Днес ще разперите крилата си и ще литнете в търсене на забавление. Където и да отидете, ще срещате познати, които ще заредите с положителна енергия. Ще бъдете приятно изненадани от поведението на някой човек към вас.

Рак – Вие сте в хармонични отношения със семейството и приятелите си. Насладете се на тази спокойна съпричастност. Днешните условия са благоприятни, така че използвайте ги максимално.

Лъв – Денят е подходящ само за рутинна работа и довършване на започнатото. Не бързайте да давате съгласието си за каквото и да е, защото има голяма вероятността да сбъркате и после да съжалявате. Към всичко ставащо се отнасяйте с известна доза скептицизъм.

Дева – Настроени сте идеалистично, но това не ви пречи практично да се справите с проблемите и задачите около вас. Успявате да постигнете баланс във всички области – добро здраве, добри отношения. Очаква ви нещо радостно.

Везни – Хубаво е да сте сред хората, да има динамика около вас. Дори и в уединението няма да бъдете откъснати от света: комуникацията ще се измести към виртуалното пространство, а животът в него ще бъде не по-малко интензивен, отколкото в реалността.

Скорпион – Възможно е да бъдете изправени пред неочаквани ситуации. Не позволявайте на никой да повлияе на живота ви, но се старайте да бъдете тактични в отношенията си. Не губете излишна енергия, опитайте се да се отпуснете и да си починете.

Стрелец – Чувствате се много добре в кожата си. Планетите ви защитават, като ви изпращат положителна енергия и положителни събития. Внимавайте да не пропуснете добрата възможност, която ще ви се предостави.

Козирог – Вашето настроение е променливо и очаквате някакво чудо да ви извади от монотонността. Все пак ще се намери нещо или някой, който ще ви върне усмивката на лицето. Бъдете по-решителни и предприемете някакви действия за ваше удоволствие.

Водолей – По-голямата част от деня ви ще бъде заета с настоящите задачи и проблеми. Възможно е да имате усещането, че се въртите като хамстер в колело. Каквито и да било действия да предприемете днес, те трябва да са внимателно обмислени.

Риби –Не се препоръчва да се затваряте в кръга на собствените си проблеми, независимо колко важни ви изглеждат. Също така не бива да смятате, че вашата лична ситуация е уникална и неповторима. Всяка задача ще бъде решена, ако се посъветвате или споделите с някого.